Peti koncert!

Pogledajte atmosferu velikog finala Aleksandre Prijović u Osijeku, gost joj je srpski reper kojeg Hrvati obožavaju slušati!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Perić/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Nucci Aleksandra Prijović - 17 Aleksandra Prijović - 16 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 6 +23 Aleksandra Prijović - 7 Galerija

Aleksandra Prijović pjeva na svom petom rasprodanom koncretu u Osijeku, kojim ujedno i završava gostovanja u tom gradu.

Aleksandra Prijović izašla je na pozornicu svog petog, ujedno i posljednjeg po redu koncerta u Osijeku kojim zaokružuje niz gostovanja u tom slavonskom gradu.

Aleksandra je za veliko koncertno finale obukla kratku blistavu haljinu koja joj je pristajala kao salivena dok je u njoj zaplesala na prve taktove svojih pjesama. 

"Dobro večer Osijek! Jako dobro smo se zabavili ova četiri dana, a pitanje je hoćemo li napraviti večeras najveću žurku?", pozdravila je Aleksandra svoju publiku koja je ponovno ispunila dvoranu Gradski vrt. 

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

Gost joj je bio jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika, srpski reper Nucci, koji je i u Hrvatskoj jedan od najslušanijih.

"Hvala tebi, velika mi je čast i zadovoljstvo što sam mali dio ove povijesti koju pišeš. Drago mi je da vidim da vam uspijeva kroz ove koncerte približiti koliko je prizemna osoba i stvarno veliki prijatelj. Hvala ti puno", izjavio je Nucci na pozornici. 

Na četvrtom koncertu Prija je u jednom trenutku dobila majicu od fanova iz publike, koju je odmah obukla i na kojoj su bili ispisani stihovi njezine pjesme, a te večeri specijalna gošća bila joj je pjevačica Ana Bekuta.

"Drago mi je što se namestilo tako da pjevam u tvom kraju. Ipak je važno da napravimo spektakl tamo gdje smo rasli, išli u školu. Pogledaj koliko te ljudi vole. Želim da te služi glas dugo, dugo", rekla je Ana, a onda je Aleksandra dodala:

"Nikada nisam mislila da ću dijeliti binu s Vama. Sanjarila sam o tome. Moja velika želja je bila da stojim pored žive legende. Sve vaše pjesme znam i ovo mi je velika čast."

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 2 Celebrity Prijović objavila preslatki selfie s bakom i djedom, evo i tko je od njih dvoje veći Aleksandrin fan!

Podsjetimo, pjevačica je odrasla u Belom Manastiru, koji je 30 kilometara od Osijeka, zbog čega je odlučila posjetiti rodnu kuću i prespavati u njoj dok boravi u tom kraju.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Ermakova - 5 Anna Ermakova - 4 Anna Ermakova - 1 Anna Ermakova - 2 +19 Anna Ermakova - 3 Celebrity Slavni otac ju godinama nije htio priznati, ali s vremenom je postala njegova kopija i ipak se morao predomisliti

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Blake i Robyn Lively - 5 Blake i Robyn Lively - 4 Blake i Robyn Lively - 2 Blake i Robyn Lively - 3 +23 Blake i Robyn Lively - 6 Zanimljivosti Jedna od najljepših glumica snimljena u rijetkom izlasku sa starijom sestrom, razlika od 16 godina među njima jedva se vidi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene