"Ovo je sabotaža!"

Objava na stranicama Eurosonga zabrinula Hrvate: "Hoće li oštetiti najveće favorite?"

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 +22 Baby Lasagna - 4 Galerija

Objavljen je dio redoslijeda nastupa u finalu Eurosonga, a ono što piše uz Hrvatsku mnoge je zbunilo je i zabrinulo.

Nakon prvog polufinala Eurosonga na službenim stranicama natjecanja objavljen je dio redoslijeda nastupa u finalu.

Dijelu prvih finalista već je određeno hoće li nastupiti u prvoj ili drugoj polovici finala Eurosonga, dok uz Hrvatsku i još neke zemlje stoji "odabir producenata". To znači da će producenti emisije odlučiti hoće li Baby Lasagna nastupiti u prvoj ili drugoj polovici finala, što će ovisiti i o rezultatima druge polufinalne večeri Eurosonga.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Nastup Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu, a itekako će vas iznenaditi tko mu je za petama!

S obzirom na to da je ovo novost na Eurosongu, informacija je zbunila i zabrinula fanove iz Hrvatske i drugih zemalja uz koje piše isto.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?", "Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je nasumičan odabir. Hoće li to utjecati na plasman?", "Ovo je sabotaža", neki su od brojnih komentara zabrinutih obožavatelja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna nakon prolaska u finale o pobjedi i dalje skromno: ''Sretan sam, ali...''

S druge strane, mnogi u komentarima pišu i kako je Baby Lasagna pobjednik, pa ako je suditi prema tome, njegov redni broj nastupa u finalu ne bi trebao previše brinuti Hrvate.

Pogledaji ovo Baby Lasagna, Eurosong Celebrity Tim Baby Lasagne napravio raspašoj u garderobi, pogledajte snimku njihova veselog slavlja nakon prolaska u finale!

Osim što nam i kladionice prognoziraju pobjedu, publika u Malmö Areni koja je s Lasagnom uglas pjevala "Rim Tim Tagi Dim" najbolja je potvrda koliki je favorit.

Brine li vas redoslijed nastupa u finalu Eurosonga?

  • Da, puno znači kada ćemo nastupiti
  • Ne, svakako ćemo pobijediti

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagnu na press konferenciji pitali su što misli o svom nastupu, ovo je bio njegov odgovor!

Drugo polufinale Eurosonga održava se u četvrtak 9. svibnja, a finale je u subotu 11. svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 5 +26 Baby Lasagna - 4 Celebrity Jeste li primijetili što je Baby Lasagna izveo na kraju nastupa? Njegov potez sve je oduševio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 3 +25 Baby Lasagna - 4 Zanimljivosti Pogledajte što Srbi pišu o nastupu Baby Lasagne na Eurosongu, puno je komentara na njegovu izvedbu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene