ovo je sve!

Ovakva atmosfera vlada u domu Beckhamovih, a jedna fotografija mnogima posebno zapela za oko!

David Beckham s obitelji - 4 David Beckham s obitelji - 4 Victoria Beckham/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham s obitelji - 9 David Beckham s obitelji - 8 David Beckham s obitelji - 7 David Beckham s obitelji - 6 David Beckham s obitelji - 5 David Beckham s obitelji - 4 David Beckham s obitelji - 3 David Beckham s obitelji - 2 David Beckham s obitelji - 1 David Beckham na farmi - 4 +19 David Beckham na farmi - 3 Galerija

Victoria Beckham je na svom Instagramu podijelila obiteljsku atmosferu kojoj se priključila i šira rodbina na prekrasnom imanju.

David i Victoria Beckham zajedno su uživali u sunčanom obiteljskom vikendu na svom prostranom imanju. 

Victoria je na svom Instagramu podijelila njihovu obiteljsku atmosferu, a bivši je nogometaš napravio i simpatičnu fotografiju sa svojom 12-godišnjom kćeri Harper, koja je posebno raznježila brojne pratitelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Obiteljsko vrijeme je sve", napisala je u opisu objave.

Njegovi razvedeni roditelji Ted i Sandra pridružili su se grupi, a pojavila se i Tedova nova supruga Hilary Meredith-Beckham.

Nogometašev otac se prije 21 godinu razveo od Sandre, nakon što su proveli 31 godinu u braku. 

Nedavno je Beckham objavio i snimku u kojoj hoda velikim dvorištem i vrtom, a iza njega su ga u stopu pratile kokoši i pijetao.

Inače, Beckham je s obitelji još za vrijeme pandemije korone krenuo s organskim uzgojem hrane, a čini se da je svoju malu farmu održao sve do danas.

Sa svojim kokicama je već i prije podijelio fotografije, a pratiteljima je pokazao da također proizvode med, imaju ovce i veliku staju.

Pogledaji ovo David Beckham s kokošima - 3 Celebrity Možete li Beckhama zamisliti kao farmera? Podijelio je video iz svog dvorišta koji je nasmijao pratitelje, evo o kome se to brine od ranog jutra

Pogledaji ovo PR Zanimljivosti David Beckham: „Redatelj je bio bijesan na mene zbog onoga što sam rekao u dokumentarcu“

Pogledaji ovo David i Victoria Beckham - 3 Celebrity Victoria je Beckhamu čestitala 49. rođendan, uz samo par rečenica objasnila je koliko joj znači: "Volim što starimo zajedno..."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandžukić Mario Mandžukić Mario Mandžukić - 1 Mario Mandžukić - 2 +11 Mario Mandžukić - 3 Celebrity Evo tko je djevojka Marija Mandžukića, medije godinama uspješno izbjegava, a skupa su još od srednje škole

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 2 +27 Bella Hadid - 1 Celebrity Na njoj ni haljina ispod koje ne nosi grudnjak ne djeluje nepristojno, a ove fotografije to dokazuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene