Što vi mislite, ima li?

Nives Celzijus objavila je fotografiju zbog koje neki misle da ima dečka: "Koliko sam u posljednje vrijeme..."

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +20 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus javila se svojim pratiteljima na Instagramu iz Švicarske i pokazala im kako uživa.

Nives Celzijus pohvalila se svojim pratiteljima kako uživa u Švicarskoj, odakle im se javila i fotografijom uz koju je napisala i zanimljiv opis.

"Koliko sam odjevena u posljednje vrijeme, netko bi mogao pomisliti da imam dečka", napisala je Nives koja na fotografiji pozira u crnoj haljini bez da je istaknula svoj bujni dekolte, što inače ima naviku raditi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Što mislite, ima li Nives Celzijus dečka?

  • Ja mislim da nema.
  • Ma sigurno ima nekog!

Ukupno glasova:

"Nikad nije kasno za ljubav", "Švicarska na koljenima", "Ljubim te kraljice moja", "Predivna si", "Joj, pa jel nemaš", "Preslatka si", "Još ti imaš potencijala", "Opet sijaš, ljepotice", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Nekad i sad Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ''Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja...''

Nives je nedavno plijenila pažnju na modnoj reviji Ivice Skoke u Zagrebu, na kojoj se družila s televizijskim voditeljem Daliborom Petkom, a kojeg je usporedila s poznatim holivudskim ljepotanom.

"Baca li samo meni večeras Dalibor Petko malo na Brada Pitta?" upitala je Nives svoje pratitelje u pričama na Instagramu, gdje je pokazala i da se odlično zabavila u Petkovu društvu. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Šegedin Pijero Petar Šegedin Pijero Petar Šegedin Pijero Petar Šegedin Pijero +15 Petar Šegedin Pijero Celebrity Nasljednik Vinka Coce pred kamerama nazvao djevojku i rekao joj da je ostavlja zbog karijere!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen +28 Tiffani Thiessen Nekad i sad Prepoznajete li zvijezdu kultne serije iz 90-ih na novim fotografijama? Nedavno se skinula za svoj 50. rođendan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene