sviđa li vam se ovakav?

Bivši Vatreni kojeg nemamo često priliku vidjeti nakon promjene imidža izgleda kao novi čovjek!

Niko Kranjčar Niko Kranjčar Goran Stanzl/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +15 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 9 Galerija

Niko Kranjčar prisustvovao je dodjeli nagrada Hrvatskog zbora sportskih novinara u Zagrebu.

Bivši nogometaš Niko Kranjčar ne pojavljuje se često u javnosti, no nije mogao propustiti svečanu dodjelu nagrada Hrvatskog zbora sportskih novinara, gdje je odana počast i uspomeni na njegova oca Zlatka Cicu Kranjčara.

Naime, autor knjige "Cico - tak imam te rad" Tomislav Dasović osvojio je nagradu za knjigu godine koju mu je uručio upravo Niko.

Pogledaji ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

Niko je pokazao i da je još ostao vjeran frizuri koju njeguje od kraja prošle godine, kada je drastično skratio kosu, a zbog ove promjene izgleda kao novi čovjek.

Stoji li Niki Kranjčaru bolje kratka ili duža kosa?

  • Kratka
  • Duža

Ukupno glasova:

Inače, bivši Vatreni je u dugogodišnjoj vezi s našom glumicom Zrinkom Cvitešić, koja gradi karijeru izvan Hrvatske i par već duže vrijeme živi u Londonu.

Pogledaji ovo Zrinka Cvitešić - 1 Celebrity Zrinka Cvitešić prisjetila se snimanja sa slavnim holivudskim facama, pogledajte njihove fotografije sa setova!

Detalje o svojoj vezi uspješno skrivaju od javnosti, no poznato je da oboje iza sebe imaju propale brakove, a zajedno još nisu stali pred oltar. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a Niko iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić i Baby Lasagna - 1 Tonči Huljić i Baby Lasagna - 2 +15 In Magazin: Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić u jednakim problemima kao Thompson i Kolinda, upozorio je i obožavatelje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton i princ William s djecom - 8 +25 Kate Middleton i princ William Celebrity Teoretičari zavjere ušutjeli nakon izlaska Kate Middleton u javnost: ''Zdravlje je na prvom mjestu, nadam se da će sve lako podnijeti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene