Njena oaza mira

Pogledajte kako izgleda skupocjena farma Nicole Kidman, potrudila ju se dobro sakriti od pogleda, ali sada je napravila iznimku

Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Farma Nicole Kidman - 3 Farma Nicole Kidman - 2 Farma Nicole Kidman - 12 Farma Nicole Kidman - 11 Farma Nicole Kidman - 9 Farma Nicole Kidman - 8 Farma Nicole Kidman - 7 Farma Nicole Kidman - 10 +18 Farma Nicole Kidman Galerija

Nicole Kidman javila se pratiteljima na Instagrame sa svoje farme koju inače ne pokazuje često.

Nicole Kidman omogućila je obožavateljima da vide kako kako izgleda njezin život na vlastitoj farmi Bunya Hill, što inače nema naviku pa je time zapravo sve oduševila.

56-godišnja Nicole je u priči na svom profilu na Instagramu objavila fotografije sa svog imanja vrijednog 6,5 milijuna dolara koje se nalazi u južnom gorju Novog Južnog Walesa i čak je pokazala kako marljivo hrani malene koze na bočicu.

Za razliku od glamuroznih izdanja u kakvima smo je navikli viđati na crvenim tepisima, sada je bila odjevena u tajice i crnu jaknu, u kombinaciji s tenisicama za trčanje i šiltericom.

"Praznički poslovi", napisala je uz objavu.

Smješteno na prostranih 45 hektara zemlje, imanje Nicole i njezina supruga Keitha Urbana ima 18-metarski bazen, teretanu i teniski teren, a kuća je također okružena zelenilom kako bi bila zaklonjena od znatiželjnih pogleda, a o njenoj sigurnosti se brinu zaštitari i čuvari.

Iako se dva mjesta u kojima boravi, ​​Sydney i Nashville, čine kao drastično različita, glumica vjeruje da im je jedna stvar zajednička - da su ljudi najbolji dio života tamo, što je jednom izjavila u intervjuu za Vogue.

Nicole i Keith kupili su ovo prostrano imanje od 45 hektara 2008. godine za 6,5 ​​milijuna dolara, piše Sydney Morning Herald, a kako ono izgleda pogledajte u našoj galeriji.  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth - 1 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky +26 Elsa Pataky - 4 Celebrity Slovili su kao omiljeni bračni par i sve je bilo kao idila, ali onda je nešto postalo čudno : "Sve je izgledalo savršeno na slikama, ali..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović +26 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Celebrity Damir Tomljanović priznao zbog čijeg ispadanja iz MasterChefa najviše žali: "Ma čovjek je i gotovo. Osjetio se njegov odlazak"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene