ANKETA

Može li Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu? Hrvatska nikad nije imala veće šanse!

Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna prvi na kladionicama za pobjedu na Eurosongu Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 5 Baby Lasagna na Dori 2024 - 6 Baby Lasagna na Dori 2024 - 7 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna - 1 +19 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna je s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" najveći favorit za pobjedu na Eurosongu.

Hrvatska nikad nije imala veće šanse za pobjedu na Eurosongu.

Nakon pobjede Baby Lasagne na Dori s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" popeli smo se na prvo mjesto eurovizijskih kladionica i imamo 15 posto šansi za pobjedu, dok drugoplasirana Ukrajina ima 14 posto.

Ovo je prvi put u povijesti sudjelovanja Hrvatske na Eurosongu da smo se na kladionicama našli na prvom mjestu.

Može li Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu?

  • Da
  • Ne
  • Ne znam

Ukupno glasova:

O svemu se oglasio i Baby Lasagna.

"Upravo se dogodilo nešto ludo, ne mogu čak ni pravilno reagirati u ovom trenutku, ali Hrvatska je upravo dospjela na prvo mjesto za pobjedu na Eurosongu. Što??!", izjavio je uzbuđeni glazbenik u pričama na Instagramu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Društvene mreže gore od komentara o prvom mjestu Hrvatske na kladionicama za pobjedu na Eurosongu!

Inače, Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, priliku za sudjelovanje na Dori dobio je nakon odustajanja pjevačice Zsa Zse, jer je bio prva rezerva, a sad će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj.

Marko je pjevač, gitarist, glazbeni producent i autor, a zanimljivo je da je pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" sam napisao i uglazbio. Marko je bio član grupe Manntra od 2011. do 2016. pa od 2018. do 2022. godine, a koja je inače također nastupila na Dori 2019. godine s pjesmom "In The Shadows" kada su završili na visokom četvrtom mjestu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna podijelio prvu fotografiju nakon pobjede na Dori, na njoj pozira s njemu najvažnijom osobom: "Jedna strašno emotivna slika"

Nakon toga Marko je odlučio krenuti u solo vode i 2023. godine objavio je svoj debitantski singl "IG Boi" i to pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, a uslijedio je i singl "Don't Hate Yourself, But Don't Love Yourself Too Much".

Također je koautor čak 12 pjesama s albuma "Ravenblack" njemačkog rock benda Mono Inc., a koji je dospio na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Njemačkoj.

Intervju s plesačicom Baby Lasagne možete pročitati OVDJE. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 +4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaarija Baby Lasagna na Dori 2024 Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Celebrity Prošlogodišnji predstavnik Finske na Eurosongu oglasio se o usporedbama s Baby Lasagnom: "Ista vibra, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene