Nije mu bilo hladno!

Naš osebujni glumac pokazao je atraktivne tetovaže ispod sakoa u šetnji špicom, nedavno se pročulo da je prekinuo s domaćom glazbenicom

Miran Kurspahić - 1 Miran Kurspahić - 1 Neva Zganec/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Miran Kurspahić - 2 Miran Kurspahić - 3 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 6 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 5 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 4 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 3 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 1 Miran Kurspahić - 3 Miran Kurspahić - 2 +15 Miran Kurspahić - 1 Galerija

Glumac Miran Kurspahić prošetao je zagrebačkom špicom na subotnje popodne, a nedavno se proširila vijest kako je prekinuo vezu s kantautoricom Mirnom Škrgatić.

Naš poznati glumac Miran Kurspahić viđen je ovog popodneva na zagrebačkoj špici gdje su ga uspjeli fotografirati dežurni fotografi.

Miran je prošetao gradom u bijelim širokim hlačama, bež sakou ispod kojeg nije imao ništa te tako istaknuo tetovaže na prsima, a nosio je i upečatljive čizme i torbu.

Zbog svog osebujnog stila prepoznatljiv je većini Hrvata, a nedavno je pozornost medija privukao još nečime.

Naime, Story je doznao kako Miran više nije u vezi s hrvatskom kantautoricom Mirnom Škrgatić te da se Mirna iselila iz stana u kojem su zajedno živjeli.

"Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", rekla je za Story.

Miran i Mirna bili su jedan od najposebnijih parova na našoj domaćoj sceni. Zbog svog osebujnog stila i imidža mnogi su ih smatrali kao nekim parom iz filma, a zajedno su bili četiri godine.

O svojoj vezi nikad nisu javno govorili, a poznato je da su surađivali i poslovno. Miran se više puta pojavio u Mirninim spotovima, a ona je radila kostimografiju za dvije njegove predstave.

Pogledaji ovo Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić Celebrity Naš glumac osebujnog stila u prsluku otkrio mišićavo tijelo i brojne tetovaže, njega i djevojku nije lako zasjeniti!

Prije nje, Miran je bio u dugogodišnjoj vezi s arhitekticom Ninom Miom Čikeš, koja se samo osam mjeseci nakon njihova prekida udala za drugog.

A koji je točan razlog prekida sa sadašnjom djevojkom ostaje na nagađanje.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Boban - 3 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 +19 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 +24 Severina - 3 Celebrity Severina otkrila kako nitko nije znao da će biti na Dori: ''Dovezli su me teretnim liftom, kostim nisam ni probala, ali ovo se ne odbija...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene