''Leti dalje...''

Naš političar ponosno je pokazao stariju kćer pa se pohvalio njenim velikim uspjehom: ''Raduje se i mama s neba''

Marin Miletić Marin Miletić Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i kćer Marta - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 +18 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Galerija

Političar Marin Miletić na svom se Instagramu pohvalio velikim uspjehom svoje kćeri, postala je akademski građanin.

Naš političar Marin Miletić na svom se Instagramu pohvalio velikim uspjehom svoje kćeri.

Uz fotografiju ispred ulaza na fakultet, Marin je pozirao sa svojom starijom kćeri Martom te otkrio da je diplomirala.

''Velik dan danas u mojoj obitelji. Starija kćer, moja Marta, diplomirala na Pravnom faksu, postala magistra prava. Ponos si mi ogromni Marta. Radujemo se svi Mimi koji te volimo i koji smo uz tebe. A ima nas. Raduje se i mama s Neba. Leti dalje i ne spuštaj si krila'', napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

U komentarima joj se brzo javila i njegova partnerica Kristina Krepela.

''Bravo Mimiiiii!'', komentirala je.

''Uhujuuuuuu. Feštat ćemo na svečanoj promociji ljubavi'', odgovorio joj je Miletić, a ona je zatim napisala: ''Oooobaveznoooo! Jedva čekam ljubavi moja!''.

Podsjetimo, političar ima dvije kćeri, Martu i Luciju, koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti. Marta ima 23 godine, a Lucija 17.

Nakon supruge Danijele, Marin je sreću pronašao s Krepelom, a koliko su zaljubljeni par ne skriva ni u javnosti ni na društvenim mrežama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +11 Zdravko Mamić i Jelena Planinić Celebrity Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kieran Culkin - 17 Kieran Culkin - 12 Kieran Culkin - 15 Kieran Culkin - 38 +34 Kieran Culkin - 30 Nekad i sad Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene