evo što ju je naljutilo

Marija Šerifović prekinula koncert u Švicarskoj, društvenim mrežama šire se snimke: ''Ne dao Bog da mi sin bude takav''

Marija Šerifović Marija Šerifović Dejan Rakita/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 1 +19 Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Galerija

Marija Šerifović na posljednjem koncertu naljutila se na mladiće iz publike, njena reakcija brzo se proširila društvenim mrežama.

Popularnu srpsku pjevačicu Mariju Šerifović na koncertu u Švicarskoj naljutili su mladići iz publike, riječi koje im je potom uputila brzo su se proširile društvenim mrežama.

Na snimci koja je objavljena na TikTok može se čuti Marija kako s pozornice govori:

''Vas četvorica ste toliko neodgojeni da je to pakao. Neviđeno ste neodgojeni, ja vam to moram reći, praštajte mi. Stvarno ste neodgojeni. Ako razumijete. Ako ne razumijete, prevedite im. Uh, što sam se iznervirala, j****a bih im mater sad. Ali nema veze, mladi su dječaci. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam, drugi put neću'', kazala je Šerifović.

@tanjasrdjevic @Marija Serifovic 🩷👏🏻 #marijaserifovic #serifovic #dolaziljubav #drugacija #buditedobro #zürich #foryou ♬ Originalton - Tanja Srdjevic 🌹

Na snimci se ne vidi kako se sve dalje odvijalo i jesu li se mladići umirili ili je situacija eskalirala, niti što su mladići radili da su je toliko naljutili.

Podsjetimo, Šerifović je nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Slavonskom Brodu, najavila i još jedan koncert u Hrvatskoj, u Osijeku 23. studenog.

A osim uspješnom karijerom, u posljednje vrijeme pozornost privlači i privatnim životom. Prije nekoliko mjeseci postala je majka sinčića Maria kojeg je dobila preko surogat-majke.

Pogledaji ovo Marija Šerifović - 3 Celebrity Znate li što je Marija Šerifović dobila od srpske vlade nakon pobjede na Eurosongu? Bit će vam smiješno!

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović ljuta na bodove koje je hrvatski žiri dao Teya Dori: ''Saznajte mi imena članova...''

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović o imenu koje je odabrala za sina: "Prijateljice su mi rekle da je to ime za psa!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Wontorra - 9 Laura Wontorra - 3 Laura Wontorra - 2 Laura Wontorra - 1 +28 Laura Wontorra - 4 Celebrity Popularna sportska novinarka zamjerila se Ivani Knoll, ona joj nije ostala dužna: ''Da ja tako izgledam...''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Vlahović i Vanja - 3 Dušan Vlahović i Vanja - 2 Dušan Vlahović i Vanja - 1 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 8 +34 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 7 Celebrity Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene