Predviđali joj veliku karijeru

Majka Aleksandre Prijović bila je kraljica sevdaha u Slavoniji, a onda je preko noći nestala sa scene: "Boricu svi još s radošću pamte!"

Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Ivan Peric / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 2 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 +19 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Galerija

Koncerti Aleksandre Prijović postali su najtraženiji na Balkanu, a između ostalog, publika željno iščekuje i nagađa svakog sljedećeg gosta. Na njenom trećem koncertu u Osijeku bila je to Aleksandrina mama.

Iako javnost vrlo dobro zna tko je Aleksandra Prijović te obožavatelji ne kriju koliko se dobro provedu na njezinim nastupima, nitko nije slutio da će pjevačica u Hrvatskoj rasprodati pet Arena, a sada je na red došao i Gradski vrt Osijek u kojemu će Aleksandra također održati ukupno pet koncerata.  

Aleksandra je dosad održala tri koncerta u Osijeku, a regionalna je pjevačica publiku iznenadila sa svojim, kako kaže, najdražim gostom - njezinom majkom.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 2 Celebrity Prijović objavila preslatki selfie s bakom i djedom, evo i tko je od njih dvoje veći Aleksandrin fan!

Aleksandrina mama Borka Mihajlović oduševila je tisuće ljudi na koncertu, a kasnije su i kružili komentari kako mnogi nisu znali da Borka fantastično pjeva. 

No, neki su ipak prepoznali Bokicu koja je nekad bila zvijezda u Slavoniji i Baranji i jedna od najpopularnijih pjevačica na brojnim slavljima i zabavama. 

Jeste li već znali da je Aleksandrina mama bila pjevačica?

  • Da, znao/la sam.
  • Ne, prvi put čujem.

Ukupno glasova:

Kasnije se ipak povukla sa scene, a Portal Radio Orahovica prije dvije godine je Borici posvetio tekst nakon što je nakon dugo vremena nastupila u Požegi.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Zanimljivosti Svi pričaju o topu i kožnoj minici koje je Prija nosila u Osijeku, ali ima tu još seksi outfita kojima je pokorila Osijek!

 "Boricu svi još s radošću pamte iz vremena kada je bila jedna od najpopularnijih slavonsko- baranjskih izvođačica pjesama bosanskog sevdaha, stare narodne i tradicionalne pjesme. Borka je u to vrijeme bila popularna i omiljena glazbenica te je svaki prostor u kojem je nastupala bio premalen, a posebno su nezaboravni njezini nevjerojatni nastupi u gradu Našicama, kada se cijela Slavonija i Baranja okupljala i kada su svi očekivali od Borke veliku glazbenu karijeru", piše spomenuti portal pa dodaje:

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Prijović se obratila gradonačelniku Zadra nakon nedavne pomutnje u medijima: ''Iako je rekao da ne sluša moju glazbu...''

"Ni puno godina kasnije nije se čulo ni za nju ni za njezine nastupe i glazbu, niti se oglašavala iako je i dalje živjela i radila u Baranji. Tek unazad nekoliko godina u javnost je isplivala činjenica da je njezina kći jedinica popularna Aleksandra Prijović."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova konačno progovorila o vezi s glazbenikom s kojim je povezuju: ''Ljubav se dogodi kad je najmanje očekujete!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene