Predivni su!

Kći Mije Begović pozirala je sa samozatajnim partnerom s kojim čeka prvo dijete, a pokazala je i trudnički trbuh koji naslućuje samo jedno

Maja Lena Lopatny i partner - 3 Maja Lena Lopatny i partner - 3 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i partner - 1 Maja Lena Lopatny i partner - 2 Maja Lena Lopatny i partner - 4 Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 5 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 3 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 1 +24 Maja Lena Lopatny - 3 Galerija

Maja Lena Lopatny prvi je put pokazala partnera s kojim čeka dijete, objavili su trudničke fotografije iz udobnosti svog doma.

Kći naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny pokazala je partnera s kojim čeka svoje prvo dijete.

Lijepa Maja Lena s partnerom Karlom Šeparevićem pozirala je u udobnosti svog doma te istaknula veliki trbuh koji je naslutio da sitno odbrojavaju do poroda.

''Hvala ti živote'', napisala je u opisu te dodala da je trudna osam mjeseci.

U veljači je otkrila da čeka djevojčicu, a uzbuđenje oko bebe ne skriva otkako je medijima objavila da je trudna.

"Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući", rekla je Maja Lena za Gloriju.

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny, 2002. godina Nekad i sad Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

Otkrila je i kako je u početku trudnoće imala problema s mučninama, ali sada je sve u redu. Kćerkica bi im trebala stići u lipnju.

Podsjetimo, Maja Lena je kći naše glumice Mije Begović, a dobila ju je u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny Celebrity Lijepa kći naše glumice nekoć je punila medijske stupce, no zasitila se takvog života i više je nemamo često priliku vidjeti!

Ni sama glumica sreću zbog dolaska prinove nije skrivala.

"Ma već sam sve i svašta nakupovala, od najmanje sitnice do velikih stvari. Bit će toga još. Čuvat ću dijete koliko god bude trebalo. Stalno, ako treba", zaključila je sretna Mia.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon - 12 Ana Garcia Obregon - 10 Ana Garcia Obregon - 9 +26 Ana Garcia Obregon - 8 Nekad i sad Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vinčić i Sanja Pilić Goran Vinčić i Sanja Pilić Goran Vinčić - 2 Goran Vinčić - 3 +25 Goran Vinčić - 1 Celebrity Naš najtraženiji komičar viđen je u rijetkoj šetnji centrom Zagreba, a evo u čijem je društvu ovoliko uživao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene