Znate li koja je koja?

Naše najpoznatije blizanke mnogi i dalje teško raspoznaju, no po jednom detalju se ipak razlikuju!

Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović - 1 Ante Cizmic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Ana Zaninović - 2 Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović - 5 Lucija i Ana Zaninović - 2 Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović Lucija i Ana Zaninović - 4 Lucija i Ana Zaninović - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 4 +19 Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 1 Galerija

Sestre Lucija i Ana Zaninović svojom pojavom uvijek oduševe javnost, a mnogi ih i danas uopće ne mogu raspoznati osim po jednom detalju koji samo rijetki znaju.

Naš uspješni sestrinski i tekvandoaški par Lucija i Ana Zaninović zablistale su na nedavnoj svečanosti proglašenja najboljih sportaša Dalmacije u Splitu.

Zgodne blizanke odjenule su crne haljine koje su pratile linije njihovih vitkih tijela, a dok je jedna imala raspuštenu kosu, druga je svoju zavezala u rep.

Nasmijane kao i uvijek, pozirale su za fotografe i uljepšale ovu tradicionalnu večer.

Pogledaji ovo Lucija i Ana Zaninović - 2 Celebrity Sestre Zaninović ne izlaze često, ali onda kad to učine, svojom ljepotom svakako privuku pažnju!

Blizanke su poznate da su uvijek dobro raspoložene gdje god se pojave, a jedna od njih svojom je vedrom osobnošću osvojila i gledatelje prošle sezone ''Plesa sa zvijezdama''.

Ana se s plesnim partnerom Marijom Ožboltom okušala u novom sportu, a svoje sjajne pokrete pokazivala nam je nekoliko tjedana prije nego što su ispali.

Pogledaji ovo Lucija i Ana Zaninović - 4 Celebrity Sestre Zaninović uživaju u prekrasnoj Toskani, a otkrile su i tko im tamo pravi društvo!

U jednoj emisiji, sestre su zajedno plesale u jednoj izvedbi, a nakon nastupa uspjele su zeznuti žiri zamijenivši se što je nasmijalo cijeli studio i sve gledatelje koji ih nisu mogli raspoznati.

Razlikujete li vi sestre Zaninović?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Na fotografijama s posljednjeg događanja, Ana je stajala lijevo, a Lucija sjedila desno. A može ih se razlikovati samo po jednom – madežu iznad obrve koji ima Lucija.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +26 Janica Kostelić s djecom Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +25 Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene