poseban u svakom pogledu

Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 9 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 +13 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Galerija

Nogometaš Zlatan Ibrahimović glavna je tema medija otkako se oprostio od svoje nogometne karijere u nogometnom klubu Milan, a sada će više vremena posvetiti svojoj 11 godina starijoj partnerici Heleni Seger i sinovima.

Nogometaš Zlatan Ibrahimović trenutačno je tema svih svjetskih medija jer se nakon dugo godina oprostio od svoga kluba Milana i nogometne karijere, u kojoj je ostavio zaista veliki trag.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović evo kako se sredila za jahtu! Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice, za koju mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda jer bježi od medijske pažnje!

41-godišnji nogometaš, koji je inače poznat po svojoj direktnosti i prgavosti, sada će više vremena posvetiti svojoj obitelji, točnije partnerici Heleni Seger, koja je isto tako potpuno drugačija od svih ostalih supruga nogometaša, te njihovim sinovima Maximilianu i Vincentu.

Zlatan i Helena u vezi su od 2001. godine, a ona se jednom prilikom prisjetila njihova prvog susreta.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helena u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da fatalna plavuša Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Također je netipičnom ženom nogometaša čini činjenica da nema zaposlene kućne pomoćnice.

Više puta u njihovoj dugoj vezi pratile su ih glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali je seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu. Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju Helenu, dovoljno govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Ibrahimović pritom misleći na svoju Helenu.

Inače, Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima.

52-godišnja Helena došla je iz obitelji skromnog porijekla, a neko je vrijeme radila i kao konobarica te prodavačica da bi platila studij. Ima magisterij iz ekonomije, a završila je kao direktorica jedne kompanije.

Zanimljivo je da se ni nakon toliko godina veze par još uvijek nije vjenčao. 2006. godine rodio im se prvi sin Maximilian, a 2008. drugi Vincent. Strani mediji čak su jedno vrijeme pisali i da između Zlatana i Helene vlada dogovor da će Zlatan kad se umirovi preuzeti brigu nad djecom, a nesumnjivo je da će nogometaš to sada itekako iskoristiti.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox - 1 Michael J. Fox - 2 Michael J. Fox - 4 Michael J. Fox - 5 +28 Michael J. Fox - 3 Nekad i sad Tužni prizori omiljenog glumca: Pao je tijekom dolaska na pozornicu, borba s teškom bolesti uzela je maha!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin Jelena Perčin i Lana Barić +26 Jelena Perčin i Lana Barić Celebrity Veliko slavlje kod Jelene Perčin: Pohvalila se lijepom vijesti zbog koje joj svi čestitaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene