Kako joj stoji?

Leonarda Boban nakon pomirenja sa Zvonom iznenadila velikom promjenom za koju je bome trebalo hrabrosti!

Leonarda Boban Leonarda Boban Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban Leonarda Boban - 1 Leonarda Boban - 2 Leonarda Boban - 4 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 4 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 +20 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Galerija

Nina Badrić objavila je fotografije Leonarde Boban s novom frizurom.

Početkom ove godine domaću javnost obradovala je vijest o pomirenju jednog od nekoć omiljenih parova, Zvonimira i Leonarde Boban.

Sada je Nina Badrić objavila fotografije s Leonardom, s kojom je bliska prijateljica, na kojima je pokazala i njezin novi imidž.

Naime, iako već godinama njeguje kratku kosu, Leonarda ju je dodatno skratila i sada ima frizuru u vojničkom stilu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Kakva vam je nova frizura Leonarde Boban?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir iznenadili su javnost kad su u svibnju 2021. objavili da su odlučili živjeti odvojeno, nakon 30 zajedničkih godina, no ipak nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

Dok su bili razdvojeni, Leonarda je jednom prilikom progovorila o Zvonimiru za IN magazin pa sve zbunila kad ga je nazvala mužem.

"Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče djece, to smo sve skupa uklopili u jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar", rekla je Leonarda, koja je iznenadila činjenicom da bivšeg supruga Zvonimira i dalje naziva mužem.

"Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa!" dodala je tada.

Zvonimir je u međuvremenu bio u vezi s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Supružnici zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice.

Pogledaji ovo Leonarda Boban - 3 Celebrity Leonarda Lončar nakon pomirbe s Bobanom uhvaćena u šetnji Zagrebom, zamišljena pogleda prošla je centrom grada

Pogledaji ovo Leonarda Lončar i Zvonimir Boban Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni zajedno nakon pomirenja, evo gdje su ih to fotografi konačno uhvatili

Pogledaji ovo Leonarda Boban - 2 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Vjekoslava Huljić Danijela Martinović i Vjekoslava Huljić IN magazin: Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 +25 Danijela Martinović - 4 Celebrity Danijela Martinović priznala što misli o Vjekoslavi Huljić: "I to sam kasnije shvatila, to uopće nema veze...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene