"Bože, ista mama"

Lana Klingor Mihić pohvalila se svojom najstarijom kćeri koja neodoljivo podsjeća na nju: "Sve moje najbolje počinje s tobom"

Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - kćer Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 8 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 4 +19 Lana Klingor Mihić - 5 Galerija

Lana Klingor Mihić objavila je niz fotografija svoje kćeri Kiare koja slavi 16. rođendan, a u opisu joj je posvetila emotivnu čestitku.

Influencerica i pjevačica Lana Klingor Mihić na svom Instagram profilu prisjetila se dana kada je rodila najstariju kći Kiaru koja slavi 16. rođendan, a u opisu je otkrila i koliko joj znači.

"Sretan ti 16. rođendan, anđele moj! Nikad ti neću moći objasniti koliko te volim i koliko si moj život promijenila na bolje. Sve moje najbolje počinje s tobom!", poručila je Lana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

"Bože, ista mama", "Prava ljepotica", "Da nikad ne izugubiš taj sjaj u očima i dobrotu kojom zračiš" , "Cura i pol", pisali su pratitelji kojima Kiara u potpunosti liči na Lanu.

Posebnu čestitku prelijepoj djevojčici uputila je i Martina Tomčić s njihovom zajedničkom fotografijom s Krizme na kojoj joj je ujedno bila i kuma.

"Često pomislim kako si predobra za ovaj svijet i ove ljude, ali onda shvatim da svojim osmijehom brišeš sve ono ružno u svima nama. Brisati ću i ja svaku tvoju suzu i čuvati te kao mama! Sretna ti ročkalica Karlito moj", napisala je Martina. 

Ubrzo joj je odgovorila i Lana "Postoji jedna poslovica 'tko moje dijete pogladi po glavi, mene po srcu'. To cijenim i vraćam stostruko. Isto vrijedi i za obrnuto ako je netko povrijedi. A uz takvu kumu ne bojim se za nju".

I sama Kiara uputila je niz emotikona srca svojoj mami Lani ispod objave.

Podsjetimo, sa suprugom Antom Mihićem Lana je u braku od 2013. godine, a zajedno imaju još kće Marlu i Miku. 

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kieran Culkin - 17 Kieran Culkin - 12 Kieran Culkin - 15 Kieran Culkin - 38 +34 Kieran Culkin - 30 Nekad i sad Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +11 Zdravko Mamić i Jelena Planinić Celebrity Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene