Dugo ga nismo ovakvog vidjeli

Dobro raspoložen kralj zaboravio je na teške trenutke koje prolazi, evo što ga je toliko nasmijalo da je morao brisati suze!

Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 7 Kralj Charles III. - 6 Kralj Charles III. - 5 Kralj Charles III. - 4 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 9 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 8 Kralj Charles III. Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 7 +21 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 6 Galerija

Kralj Charles dobro raspoložen bio je na jednom događanju, a njegove najnovije fotografije obišle su svijet.

Kralj Charles III. iznenadio je sve stigavši na Royal Windsor Horse Show, inače omiljeni godišnji događaj njegove pokojne majke, kraljice Elizabete II.

No, njegovo pojavljivanje u vrijeme liječenja nije izazvalo toliko pozornosti, koliko njegovo opušteno ponašanje.

Naime, kralj je u kraljevskoj loži sjedio sa svojom snahom Sophie, a gledajući konje umirao je od smijeha te je u jednom trenu čak i brisao suze.

Ove fotografije oraspoložile su javnost koja je tužna zbog njegove bolesti, a vidjeti ih možete u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Njihova ljubav prkosila je svemu i nadišla sve nedaće, a čekanje od 35 godina itekako se isplatilo!

A ovih dana Charles se nakon nekoliko mjeseci vratio svojim kraljevskim dužnostima. Nakon što se javnost već više od dva mjeseca brine o njegovom stanju, kralj je za povratak dužnostima odabrao vrlo simbolično mjesto.

Sa suprugom kraljicom Camillom posjetio je Centar za liječenje raka u Londonu.

Iz palače su ranije izvijestili i da su liječnici ohrabreni kraljevim napretkom u liječenju raka te da su optimistični oko nastavka njegova oporavka, piše BBC.

U službenom priopćenju najavili su njegov odlazak u kliniku, ali i ostale obveze.

"Također, kralj i kraljica će ugostiti Njihova Visočanstva vladara i vladaricu Japana tijekom njihova službena posjeta u lipnju. Kako se bliži prva godišnjica krunidbe, Njihova Visočanstva duboko su zahvalna za sve lijepe želje koje su im pristizale iz cijelog svijeta tijekom lijepih i izazovnih trenutaka u posljednjih godinu dana", poručili su iz palače.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 2 Celebrity Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

Podsjetimo, kralj Charles istupio je s dužnosti početkom godine, kada je objavljeno da kralj ima rak.

U ožujku je uslijedio još jedan šok iz kraljevske obitelji, kada je kraljeva snaha Kate Middleton objavila kako i ona boluje od karcinoma, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +26 Severina - 6 Celebrity Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Noelle i Cami Sheldon - 14 Noelle i Cami Sheldon u ''Prijateljima'' - 10 Noelle i Cami Sheldon - 11 Noelle i Cami Sheldon - 10 +26 Noelle i Cami Sheldon - 12 Nekad i sad Sjećate se neodoljive kćeri Rachel i Rossa? Danas ima 22 godine i ne biste ju prepoznali, dana slave rado se prisjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene