nije u Hrvatskoj

Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović je na društvenim mrežama čestitala Uskrs iz Ukrajine.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije propustila čestitati Uskrs na društvenim mrežama, a otkrila je i da blagdan ne provodi u Hrvatskoj.

Na svojim profilima na Instagramu i Facebooku javila se iz Ukrajine, a pozirala je s uskršnjom košaricom ispred katedrale u Lavovu, a zatim je i unutra zapalila svijeću.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

"Sretan i blagoslovljen Uskrs iz jednog od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo! Nemojmo nikada zaboraviti kakav je blagoslov živjeti u miru. Čuvajmo ga i budimo zahvalni svima koji ga čuvaju za nas!" napisala je Kolinda, a uputila je i čestitku na ćirilici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Pratitelji su joj uzvratili čestitke, a ni ovaj put nisu izostali komplimenti na račun njezina izgleda, kojima je zasipaju ispod svake nove fotografije.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Celebrity Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Kolinda se dosta fizički promijenila otkako je završio njezin predsjednički mandat i zadnjih godina privlači veliku pažnju svojim izgledom, a posebice nikad vitkijom figurom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa +13 Gene Hackman i Betsy Arakawa Nekad i sad Legendarni glumac snimljen sa suprugom prvi put nakon više od 20 godina, ni njega nismo vidjeli baš dugo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput +25 Uskršnja čestitka Maje Šuput Celebrity Pogledajte kako su se Šuput i njena obitelj dotjerali za Uskrs, pohvalila se i raskošnom dekoracijom, a evo i što je najviše obradovalo malog Blooma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene