u rijetkom izlasku

Krasila ju je titula jedne od najljepših glumica, no nakon teške dijagnoze njezin se život potpuno promijenio

Kathleen Turner - 3 Kathleen Turner - 3 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kathleen Turner - 5 Kathleen Turner - 4 Kathleen Turner - 3 Kathleen Turner - 2 Kathleen Turner - 1 Kathleen Turner - 8 Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) +10 Kathleen Turner (Foto: Getty) Galerija

Kathleen Turner, koja se bori s teškom dijagnozom, snimljena je u javnosti, što nije čest prizor.

Američka glumica Kathleen Turner izgledala je neprepoznatljivo tijekom rijetkog javnog izlaska u središtu Manhattana u ponedjeljak.

Viđena je kako teško hoda sa štapom, ali unatoč smanjenoj pokretljivosti, čini se da je pozitivno raspoloženje nije napustilo. 

Pogledaji ovo Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Nekad i sad Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

Posljednji put u javnosti je uhvaćena prije pet mjeseci na projekciji filma Bradleyja Coopera "Maestro", također na Manhattanu.

Ovaj put nosila je dugi tamni kaput, crne hlače i crne tenisice, no fizički je izgledala nešto lošije dok je prolazila Canal Streetom u Kineskoj četvrti.

Izgleda li i vama Kathleen neprepoznatljivo?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjećamo, Kathleen Turner nosila je titulu jedne od najljepših holivudskih glumica, no nakon teške dijagnoze njezin se život promijenio.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje

Lijepim licem i plavim uvojcima obarala je s nogu na filmskim platnima, a istovremeno se nosila sa zdravstvenim problemima o kojima je javnost malo toga znala, a na kraju ju je zbog toga i osuđivala.

Kathleen je svjetsku slavu stekla nakon što je 1981. godine snimila film "Tjelesna strast", a nakon njega i uspješnice "Lov na zeleni dijamant" i "Dragulj s Nila". No početkom 90-ih njezina je karijera poljuljana nakon što joj je dijagnosticiran reumatoidni artritis i nakon što su joj liječnici rekli da nikada više neće moći hodati.

Pogledaji ovo Kathleen Turner (Foto: Getty) Zanimljivosti Slavna holivudska glumica obrušila se na Hollywood i kolege: "Tri glumca su se natjecala koji će me prvi imati!"

Ne želeći prihvatiti tu vijest, potražila je drugo liječničko mišljenje i pronašla snagu da se nastavi baviti onime što najviše voli i ne odustane od života.

Ipak, lijekovi koje je morala uzimati učinili su svoje i njezin se izgled počeo drastično mijenjati. Danas priznaje kako joj je u to vrijeme bilo apsolutno nevažno kako izgleda i nije se time opterećivala. Razmišljala je samo o tome da mora nekako preživjeti.

Ljudi su i tada bili okrutni, optuživali su je da se odala alkoholu, što tada nije bilo točno, međutim kasnije se pod velikim pritiskom odala tom poroku kako bi ublažila bol. U svojoj autobiografiji koju je objavila 2008. godine priznala je da je počela piti jer su joj lijekovi pomutili pamet i da se s vremenom sve otelo kontroli, a 2002. godine krenula je na odvikavanje.

Kathleen se danas zalaže za borbu protiv bolesti s kojom se godinama sama bori, baš kao što i javno progovara o standardu ljepote u Hollywoodu.

"Ljutim se zbog svega i svačega, zbog nepravde u svijetu. Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetima, kada me Hollywood doživljavao kao jednu od najprivlačnijih dama. Najteže mi je bilo zbog toga što sam vlastito samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Jer ako to nisam bila ja, tko sam bila", izjavila je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 2 +25 Ecija Ojdanić i Robert Orhel Celebrity Ecija Ojdanić u Kumovima želi odati počast ženama iz rodne Dalmatinske zagore: "One odrastaju u specifičnom društvenom okviru!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene