talentirana lea

Lijepu kćer Davora Radolfija nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no zato je sve poglede krala na očevoj promociji!

Davor i Lea Radolfi Davor i Lea Radolfi Lucija Ocko/Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Lea Radolfi Davor i Lea Radolfi Davor i Lea Radolfi Lea Radolfi Lea Radolfi Lea Radolfi Davor i Jasna Radolfi (Foto: Dnevnik.hr) Davor Radolfi - 3 Davor Radolfi - 5 Davor Radolfi - 6 +3 Davor Radolfi - 8 Galerija

Davora Radolfija na predstavljanju novog albuma "Novi čovjek sam sutra" došla je podržati kćer Lea.

Pjevač Davor Radolfi u Zagrebu je predstavio novi album "Novi čovjek sam sutra".

Svečana promocija okupila je brojne Davorove kolege, no pažnju je ukrala njegova kći Lea, koju nemam često priliku vidjeti u javnosti.

Lea je također glazbenica i bila je pjevačica sastava Judette, a s ocem je na njegovoj promociji i zapjevala.

Otac i kći su 2020. godine zajedno snimili i duet "Novi čovjek sam sutra", koji se nalazi na Davorovu novom albumu.

Lea se s dečkom Ivanom pojavila i u spotu za pjesmu "Moja Emilija", koju su Davor i Ritmo Loco obradili prošle godine.

Jedan od najvećih romantičara na domaćoj glazbenoj sceni može se pohvaliti i jednim od najdugovječnijih brakova. Srce supruge Jasne zauvijek je zarobio gitarom, u Opatiji bajnoj prije gotovo 40 godina.

"Od prvog dana mi je isti kao danas. Isto mi je bio zgodan, bio je mangupčić i to mi se dosta svidjelo. Lijepo je svirao gitaru, bio je dosta i romantičan", otkrila je gospođa Radolfi jednom prilikom u IN Magazinu. "Bez prave žene, to znaju svi muški, nema šanse da se održi kuća, ona je tu bila glavna. I, evo, sad ti javno priznajem...", nadovezao se Davor.

Jasna i Davor zajedno imaju i kći Saru kojoj je on posvetio svoj veliki hit.

"Kad mi se rodila kćer onda sam napisao to Sara, Sara, onda kad su moju drugu kćer Leu pitali, a tata nije za tebe ni jednu, ona je rekla sve ostale su moje, tako da su onda i Jasnine ove ostale", ispričao je Davor u IN Magazinu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene