U novoj knjizi

Život Beckhamovih nije nimalo onakav kakvim ga predstavljaju, David je škrt i šalje gnusne poruke drugim ženama?

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham David Beckham s obitelji - 6 David Beckham s obitelji - 8 David Beckham s obitelji - 5 David Beckham s obitelji - 4 David Beckham i Harper Beckham - 3 David Beckham i Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper Beckham - 8 David Beckham - 1 David Beckham - 3 +24 David Beckham s obitelji - 1 Galerija

Izišla je nova biografija o obitelji Beckham, koja bi zauvijek mogla uništiti njihov ugled, jasno je i zašto.

Nešto manje od godinu dana nakon što je Netflixov dokumentarac ''Beckham'' prikazao slavnu obitelj, izišla je knjiga koja bi iz temelja mogla srušiti njihovu brižno građenu sliku u javnosti.

Autor Tom Bower izdao je biografiju ''The House of Beckham'', a ona je bez imalo sumnje nastala bez bilo kakva utjecaja Victorije i Davida Beckhama.

Brzo nakon objave knjige digla se velika prašina, a jasno je i zašto.
Tom je opisao Beckhamove u ne baš najboljem svjetlu, a njegove priče daleko su od onih prikazanih u dokumentarcu, prenosi The Independent.

Jedan od incidenata koje knjiga navodi jest sukob Davida i Victorije 2017. godine u noćnom klubu u Glastonburyju.

Engleska nogometna zvijezda tada je snimljena kako se u VIP prostorima dobro provodi s proslavljenom manekenkom lady Mary Charteris, a kada ga je jedan od posjetitelja fotografirao, skočio je i prisilio ga na momentalno brisanje snimke. No prava drama nastala je kada je privatnim helikopterom stigla Victoria, bijesna zato što joj se muž nije javljao cijelog vikenda. Navodno je par ušao u žestoku raspravu, a sve je završeno tako da je David odvučen kući, sa sinom Brooklynom kao tužnim svjedokom skandala.

Knjiga obiluje i opisima Beckhamovih kao iznimno škrtih u brojnim prigodama, tvrdeći čak da je Rebecca Loos odlučila progovoriti o aferi s njim jer nije mogla trpjeti Davidovu škrtost u davanju napojnica.

Navodno joj je prekipjelo nakon što je dao ''siću'' konobarici u madridskom Hard Rock Caffeu.

A priča o škrtosti je bezbroj, od toga da je Victoria na snimanju reklame za brend Marks & Spencer tražila naknadu za vrećicu čipsa, preko pritužbi zaposlenika koji je bio prisiljen platiti im osam funti za taksi, do činjenice da je David na glamuroznoj Unicefovoj večeri za prikupljanje sredstava naručio - najjeftinije piće od tri i pol eura.

Ne čudi stoga što se u knjizi našao i poveći broj tužbi za utaju poreza.
''Beckham ostavlja dojam da je izigravanje države neplaćanjem poreza jednako važno u njegovu životu kao i igranje nogometa'', tvrdi Bower.

Autor donosi i niz fotografija kojima potvrđuje Victorijinu opsjednutost tangama i ekstremno malim dimenzijama hlačica te ističe da je David potpuno zaluđen idejom da je gej ikona, do te razine da bi to nerijetko ponavljao naglas.

Također, navodi se da je Victoria u svojoj prodavaonici u Dover Streetu prodavala privjeske za ključeve po cijeni od 195 eura i suknje za gotovo pet tisuća eura.

''U cijelom danu prodala bi tek tri proizvoda'', napominje Bower. U knjizi su uvrštene i poruke koje je Beckham navodno slao drugim ženama.

Jedna od njih, Sarah Marbeck, potvrdila je te priče te otkrila da je Victoriju Beckham zvao nadimkom Wendy i isticao da pored nje moraju biti vrlo diskretni. Ali i da mašta da je jednom pokupi poput prostitutke.

Pogledaji ovo David Beckham - 2 Celebrity Pogledajte Beckhama kako bere luk iz vlastitog vrta, ovaj video je hit na Instagramu!

Pogledaji ovo David Beckham i Harper Beckham - 2 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

Pogledaji ovo Victoria Beckham - 2 Celebrity Što Victoria Beckham zapravo jede? Jednom obroku vjerna je već 25 godina!

Pogledaji ovo David Beckham s obitelji - 4 Celebrity Ovakva atmosfera vlada u domu Beckhamovih, a jedna fotografija mnogima posebno zapela za oko!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev - 2 Nika Barišić i Petra Kraljev Petra Kraljev Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić +26 Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić Celebrity Milica iz Kumova sredila se za izlazak, svi su gledali u nju zbog haljine u kojoj se pojavila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Romani - 6 Claudia Romani - 2 Claudia Romani - 3 Claudia Romani - 4 +27 Claudia Romani - 5 Celebrity Fatalna talijanska sutkinja uoči utakmice s Hrvatskom objavila golišavu fotku, Instagram joj je pun sličnih u maštovitim pozama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene