Zahvalila i tati

Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll kupila je stan u Miamiju koji će biti njezina baza, a time se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kupnjom vlastitog stana u Miamiju, gdje živi i radi već neko vrijeme.

"Upravo sam kupila svoj prvi stan u SAD-u. Nije velik, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek ću biti zahvalna svom tati koji me odgojio da budem samostalna, još od djetinjstva. Prije nego što sam došla u Miami, znala sam da će to biti moja baza, ali samo baza. Jer ova buntovnica nema stalnu adresu", napisala je Ivana uz fotografije iz svoje nove nekretnine.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala kako izgleda njezina dnevna rutina, a evo zbog čega misli da bi je susjedi mogli izbaciti iz zgrade!

Knoll se nedavno pohvalila i svojim dolaskom na prestižni Pegasus World Cup Invitational Stakes, odnosno utrku američkih punokrvnih konja, na kojoj se pojavila u pomno biranoj odjevnoj kombinaciji.

"Hvala vam na gostoprimstvu", napisala je Ivana uz svoj video koji je objavila na Instagramu, a u kojem pozira u ružičastom kompletiću u kojem je naglasila dekolte, ali i duge noge.

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Knoll u donjem rublju pokazala besprijekornu figuru, no sjena je odala da se malo zaigrala u fotošopu!

Ivana trenutačno živi u Miamiju, gdje radi kao DJ-ica i druži se sa svjetskim zvijezdama

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 +4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna prvi na kladionicama za pobjedu na Eurosongu Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 +25 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Celebrity Može li Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu? Hrvatska nikad nije imala veće šanse!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene