prigodan naziv

Ivan Huljić otvorio kućicu na Adventu u Zagrebu, u ponudi je i specijalitet koji je nazvao po Graši!

Ivan Huljić Ivan Huljić Miroslav Lelas/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Ivan i Vjekoslava Huljić, Maksim Mrvica i Jelena Rozga Obitelj Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 +14 Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Galerija

Ivan Huljić otvorio je kućicu na Adventu u Zagrebu.

Ove godine na Adventu u Zagrebu svoju kućicu ima i sin Tončija i Vjekoslave Huljić, 35-godišnji Ivan Huljić.

Kućica imena Krivi ljudi nalazi se na adventskoj lokaciji kod hotela Esplanade, a u ponudi ima i Freetule by Grašo, vjerojatno nazvane po Grašinoj pjesmi "Fritula".

"Kako se stalno družim tu s ekipom, svaki Advent, stalno su me nagovarali, ja sam odbijao. Onda sam jednom rekao svom kumu: 'Bi li ti išao, kada bih možda... Bi li uzeo kućicu popola?' On je odmah rekao može, a ja sam zapravo htio da mi on kaže: 'Ne, ma što će ti to?'" rekao je Huljić za Index o tome kako je došao na ideju da uzme adventsku kućicu.

Osvrnuo se i na cijene.

"Ne znam što da vam kažem, nisam uspoređivao cijene. Malo su mi svratili pažnju da nešto čak moramo podignuti... Ali nismo baš... Neću vam lagat, prihvatljivije je u kafiću", kazao je, pa je nakon kratkog promišljanja dodao: "Zapravo ne, jednako dođe, sad vrtim..."

Posjetiteljima je poručio i da ne moraju posjetiti njegovu kućicu.

"Neka se opuste, zabave i obuku toplo!", iskreno je kazao.

Inače, Petar Grašo je suprug Ivanove sestre Hane, za koju se oženio u veljači prošle godine, a zajedno imaju i kćerkicu Albu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene