Samo prirodno!

Iva Majoli se bez trunke šminke na licu otputila u ležerni izlazak, a povela je i omiljeno joj društvo!

Iva Majoli Iva Majoli Marko Lukunic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 3 +20 Iva Majoli - 2 Galerija

Iva Majoli snimljena je u šetnji zagrebačkom Špicom u koju je povela i svog malenog ljubimca.

Naša bivša tenisačica Iva Majoli prošetala je zagrebačkom Špicoom, a fotografi su je uhvatili u opuštenom izdanju dok je razgovarala na mobitel i sa sobom vodila svog ljubimca.

46-godišnja Iva ukrala je poglede Zagrepčane u širokim trapericama i sivoj majici, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala i pritom se nije puno obazirala na objektive. Na svom je profilu na Instagramu u pričama otkrila i da je dio vikenda provela i u prirodi, šetajući u društvu prijateljica.

U Zagreb se vratila nakon što je prije nekoliko dana uživa na Lošinju u društvu svog supruga Roberta Calegarija, čime se pohvalila objavivši na društvenim mrežama fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju.

"Prelijepi ste", "Bijeli par", "Krasni", neki su od komplimenata koje su dobili.

Iva i Roberto vjenčali su se u listopadu prošle godine, žive u Milanu i često putuju svijetom. Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug bio joj je poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Frank Dillane - 3 Sophie Turner i Frank Dillane - 4 Sophie Turner i Frank Dillane - 6 Sophie Turner i Frank Dillane - 2 +27 Sophie Turner i Frank Dillane - 5 Celebrity Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Minty - 6 Emil Minty - 2 Emil Minty - 7 Emil Minty - 5 +4 Emil Minty - 4 Nekad i sad Sve nas je osvojio kao divlji dječak s bumerangom u kultnom filmu, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene