kao mladenci!

Iva Majoli godinu dana nakon vjenčanja ponovno u bjelini, otkrila je za što su se to ona i njen suprug ovako sredili!

Iva Majoli Iva Majoli Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli i Roberto Calegari - 1 Iva Majoli i Roberto Calegari - 2 Iva Majoli i Roberto Calegari - 3 Iva Majoli i Roberto Calegari - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari - 5 Iva Majoli i Roberto Calegari - 6 Iva Majoli i Roberto Calegari - 7 +19 Iva Majoli i Roberto Calegari - 8 Galerija

Iva Majoli objavila je romantičnu fotografiju sa suprugom Robertom Calegarijem na kojoj oboje nose bijelo.

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli ne krije koliko je sretna u braku s Talijanom Robertom Calegarijem.

Sada je na profilu na Instagramu objavila njihovu romantičnu fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni i oboje nose bijelo, a otkrila je da su se dotjerali za proslavu rođendana njezine prijateljice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

"Prelijepi ste", "Bijeli par", "Krasni", neki su od komplimenata koje su dobili.

Iva i Roberto vjenčali su se u listopadu prošle godine, žive u Milanu i često putuju svijetom. Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug bio joj je poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 +19 Christie Brinkley Nekad i sad Novakovu pobjedu nije propustila ni žena za koju nitko ne može vjerovati kako izgleda u 70. godini, pogledajte zašto izaziva čuđenje gdje god da se pojavi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 8 +26 Georgina Rodriguez - 6 Celebrity Bujni dekolte Ronaldove Georgine bio je jedino u što se gledalo na prestižnom festivalu u susjedstvu, ovi prizori ponovno su potaknuli stara šuškanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene