Golupčići!

Iva Majoli otkrila gdje uživa s novim suprugom, pozirala u njegovu zagrljaju pa dobila kompliment koji bi si svatko poželio!

Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli i Roberto Calegari - 7 Iva Majoli i Roberto Calegari - 6 Iva Majoli i Roberto Calegari - 5 Iva Majoli i Roberto Calegari - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari - 3 Iva Majoli i Roberto Calegari - 2 Iva Majoli i Roberto Calegari - 1 Iva Majoli i Matthew Perry - 1 Iva Majoli - 2 +20 Iva Majoli - 3 Galerija

Iva Majoli objavila je na Instagramu fotografiju sa svojim suprugom Robertom Calegarijem i otkrila da uživaju u Dubrovniku.

Naša umirovljena i jedna od najuspješnijih tenisačica Iva Majoli objavila je fotografiju s odmora u kojem uživa u Dubrovniku, a društvo joj pravi suprug Roberto Calegari.

46-godišnja Ivan pozirala je u Robertovu zagrljaju dok s lica nije skidala široki osmijeh, a u opis fotografije stavila je emotikon crvenog srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

"Predivni ste", "Super fotografija", "Lijep par", "Izgledaš bolje nego ikad", "Prekrasni", neki su od komplimenata koje je dobila u komentarima.

Supružnici su u braku od listopada prošle godine, žive u Milanu i često putuju svijetom. Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug bio joj je poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nadine Mičić - 1 Nadine Mičić - 2 Nadine Mičić - 3 Nadine Mičić +10 Nadine Mičić - 1 Celebrity Maštoviti dekolte i detalji s kojima je prekrila grudi ukrali su sve poglede, a opaki prorez na haljini sve je dodatno začinio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 8 Lidija Bačić - 9 +25 Lidija Bačić - 11 Celebrity Lidija Bačić u haljini s izrezom pokazala goli trbuh i čime ga je to ukrasila, a zbog nekih je pokreta nešto ispod nje i provirilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene