Zajedno imaju kćer

Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

Iva Jerković Iva Jerković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Partner Ive Jerković Iva Jerković s ocem Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 Iva Jerković - 3 Iva Jerković - 4 Iva Jerković - 5 Iva Jerković - 6 Iva Jerković LaRina studio - 2 Iva Jerković +19 Iva Jerković Galerija

Iva Jerković je povodom Dana očeva objavila fotografiju svojeg partnera Josipa Antića Zefe i njihove kćeri Rine Ami, a pokazala je i svojeg oca Cvitana.

Bivša manekenka i jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković svoj privatni život uspješno drži podalje od očiju javnosti, no za Dan očeva napravila je iznimku.

Iva je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju svojeg dugogodišnjeg partnera Josipa Antića Zefe s njihovom kćerkicom Rinom Ami, uz koju je napisala: "Sretan rođendan, imendan i Dan očeva... Ti su najbolji muškarac na svijetu!".

Pogledaji ovo Iva Jerković Nekad i sad Naša bivša manekenka i u petom desetljeću očarava pojavom, a pogledajte kako je izgledala dok je još vladala modnom pistom!

Na društvenoj mreži je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa svojim ocem Cvitanom, kojem je također čestitala Dan očeva.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

Jerković je svojeg partnera dosad pokazala svega nekoliko puta, a par je uspješno skrivao svoju vezu od javnosti sve dok se nije doznalo da će dobiti dijete.

Iva je prvi put postala majka u 38. godini, a kćer je rodila u veljači 2020. godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 +9 Ante Gelo - 2 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi  

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +28 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 Celebrity Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene