snimljene na Poljudu

Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

Iris Livaja Iris Livaja Ante Cizmic/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Iris Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 1 +25 Iris i Marko Livaja - 2 Galerija

Iris Livaja snimljena je na Poljudu na utakmici Hajduka i Dinama, koju je pratila u društvu splitske glumice i kume njenog sina Lorenza.

Iris Livaja nije propustila derbi Hajduka i Dinama na Poljudu, a supruga Marka Livaju došla je podržati u društvu još jedne poznate Splićanke.

Društvo joj je pravila bliska prijateljica i kuma njezina sina, glumica Ana Gruica Uglešić.

Pogledaji ovo Iris i Marko Livaja - 3 Celebrity Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Fotografi su ih uočili na tribinama koje su bile ispunjena navijačima, a ulovili su ih i u trenucima dok su jedna drugoj nešto šaputale na uho.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Iris je uoči utakmice na društvenim mrežama objavila i presladak video Marka s njihovom djecom s Poljuda. Par zajedno ima sedmogodišnju kći Elizabet i trogodišnjeg sina Lorenza.

Pogledaji ovo Marko i Iris Livaja - 4 Celebrity Iris Livaja pokazala s kim su se ona i Marko družili u noćnom izlasku Grčkoj, a zabavljala ih je bivša eurovizijska natjecateljica

Iris i Marko vjenčali su se u svibnju 2022. godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije tog su u vezi bili osam godina. Ona je njegova najveća podrška u karijeri, a navijači Hajduka zovu je i kraljicom Torcide.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju TLC - 5 Rozonda Thomas Chilli Rozonda Thomas Chilli Rozonda Thomas Chilli i Tionne Watkins +8 Rozonda Thomas Chilli Nekad i sad U 90-ima su ispisale povijest i svi su ih obožavali, a onda se dogodila stravična nesreća koja je slučajno bila i snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene