pozirala u poznatom društvu

Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

Hana Huljić Hana Huljić Jadran Babić i Thomas Krstulović 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela, Hana Huljić i Edina Pršić Babić Tonči i Vjekoslava Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana i Ivan Huljić Hana i Ivan Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Grašo Vjekoslava i Hana Huljić +23 Hana Huljić Galerija

Hana Huljić Grašo za vikend je bila na otvorenju izložbe u podrumima Dioklecijanove palače.

Glazbenica Hana Huljić Grašo rijetko se pojavljuje u javnosti, no proteklog vikenda učinila je iznimku.

Hana je bila na otvorenju izložbe "Univerzum kroz Ljubav" umjetničke radionice ELKANA u podrumima Dioklecijanove palače, gdje je i nasmiješena pozirala fotografima u društvu svoje vjenčane kume, pjevačice Domenice Žuvele, te voditeljice Edine Pršić Babić.

Pogledaji ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina Nekad i sad Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

Na izložbi su bili i Hanini roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić te brat Ivan Huljić, a nedostajali su samo njezin suprug Petar Grašo i njihova kćerkica Alba.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine. Bračni par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno, a Hana je dosad na društvenim mrežama objavila samo jednu njihovu obiteljsku fotografiju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP +25 Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Celebrity Pogledajte kome je Mario Roth pred cijelom Hrvatskom poručio: "Dečko, ti nisi normalan!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene