Tad se šuškalo

Evo kako je Hana ranije ove godine komentirala glasine o drugom djetetu s Grašom: "Ne volim kad se takvo nešto piše"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina - 2 Hana i Ivan Huljić +19 Hana Huljić i Petar Grašo Galerija

Hana Huljić je ranije ove godine u IN magazinu demantirala glasine o trudnoći, a Petar Grašo je sada potvrdio da čekaju drugu bebu.

Petar Grašo je ekskluzivno za IN magazin potvrdio da je njegova supruga Hana trudna.

Par zajedno već imaju kćerkicu Albu, a glasine o dolasku njihovog drugog djeteta počele su kružiti još krajem prošle godine.

Hana je te glasine demantirala pred kamerama IN magazina u siječnju.

''Ne čekamo i ja jednostavno ne volim uopće kad se takvo nešto piše i uopće ne volim odgovarati niti išta komentirati jer se onda svi uhvate za to, nego samo šutim i pustim da prođe jer, ne znam više, valjda ljudi jednostavno izmišljaju što bi danas mogli pisati da bude zanimljivo'', rekla je tada Hana.

Pogledaji ovo Hana Huljić Celebrity Trudna Hana Huljić snimljena je u izlasku samo nekoliko dana prije objave sretnih vijesti, pogledajte kako je izgledala

Veza Graše i Hane od samog početka izaziva veliku pažnju javnosti, a njihovo vjenčanje izazvalo je dosad neviđen medijski interes na ovim prostorima.

''Mi smo očekivali da će tako biti, ali ne baš u tolikoj mjeri. Ne znam uopće kojim riječima da opišem koliko sam, što mi kažemo u Splitu, oguglala na to sve. Ja toliko živim svoj život, radim svoje i jednostavno se ne volim petljati drugima u živote, da me uvijek fascinirala ta neka zainteresiranost za tuđe živote, ali valjda će to sve proći'', ispričala je Hana u IN magazinu.

Pogledaji ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 inMagazin Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Hana i Petar vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine. Bračni par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno, a Hana je dosad na društvenim mrežama objavila samo jednu njihovu obiteljsku fotografiju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić - 1 Zlatko Dalić - 2 Zlatko Dalić - 3 Zlatko Dalić - 4 +22 Ante Gotovina i Zlatko Dalić inMagazin Evo zašto će Zlatko Dalić nakratko napustiti nogometne terene: "Ja se nikad nisam sramio i bojao reći..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lynda Carter - 22 Lynda Carter - 15 Lynda Carter - 13 Lynda Carter - 9 +24 Lynda Carter - 2 Nekad i sad Pripala joj je uloga prve Wonder Woman, a evo kako izgleda pet desetljeća kasnije, za nju vrijeme kao da je stalo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene