očarala ga!

Pique je zbilja izgubio glavu za mlađahnom studenticom: Ne ispušta je iz ruku i ne skida zaljubljeni osmijeh!

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 +15 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Galerija

Gereand Pique i Clara Chia Marti snimljeni su nakon koncerta grupe Coldplay, a na fotografijama izgledaju zaljubljeno i sretno.

Sve se više čini da veza Gererda Piquea (36) i Clare Chije Marti (24) nije samo prolazna avantura.

Pogledaj i ovo Clara Chia Marti Je li moguće? Fatalna Clara već je bila nevjerna, prevarila je Piquea s dobrim mu i svima znanim prijateljem?: "To je jedna od njegovih taktika"

Par je proteklog vikenda snimljen nakon koncerta grupe Coldplay u Barceloni, a hodali su nasmiješeni i držeći se za ruke.

Bivši nogometaš je i neprestano pogledavao u mlađahnu studenticu, koja ga je, čini se, potpuno očarala.

Pique je nedavno na svojem profilu na Instagramu objavio i jednu njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj poziraju zagrljeni i prislonjeni obrazima. No, romantičan prizor nije baš oduševio javnost koja je većinom zauzela Shakirinu stranu, kada ju je Pique ostavio zbog Clare, i ispod fotke su se zaredali brojni negativni komentari.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

Piqueova bivša, pjevačica Shakira, ovih je dana objavila spot za novu pjesmu "Acróstico", a mnoge je raznježila odlukom da se u spotu nalaze i njezini sinovi Milan i Sasha koje je dobila s Piqueom.

Lagana pjesma u kojoj glavnu ulogu ima klavir sve je očarala, a posebno su se svi raznježili na činjenicu što se s njom u spotu nalaze i njezini sinovi Sasha i Milan. Njih dvojica zapjevali su zajedno s mamom i zasvirali klavir, a u spotu se osim njih može vidjeti i niz isječaka i fotografija kad su bili bebe.

"Milan je ove godine napisao pjesme koje su me dovele do ruba emocija, a Sasha je proveo sate na klaviru. Obojica su bila uz mene u studiju i nakon što su čuli ovu pjesmu posvećenu njima, zamolili su me da budu dio nje", otkrila je Shakira na Instagramu.

"Milane i Sasha, tako je lijepo vidjeti vas da širite krila i počinjete ostvarivati svoje snove. Ništa me ne ispunjava više od toga što sam njihova mama", poručila je tada.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 1 EJ Johnson +23 EJ Johnson Celebrity Sin legendarnog sportaša snimljen u topiću i vrućim hlačicama, njemu su ženstvena izdanja omiljena, a tu je i jedan novi detalj

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson - 5 Kate Hudson - 7 Kate Hudson - 6 Kate Hudson - 3 +16 Kate Hudson - 1 Celebrity Omiljena glumica najintimnije dijelove sakrila je samo knjigom, a na golišave fotografije reagirao je i njezin brat!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene