nitko mu se nije nadao

Kakvo iznenađenje u našem hit-showu, neočekivani gost posebno je obradovao Mineu: "Naša ljubav traje već skoro 30 godina!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo, TLZP Faris Pinjo, TLZP Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Mario Roth i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP +27 Enis Bešlagić i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Galerija

Faris Pinjo se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u grupu Gazde, a na pozornici mu se u jednom trenutku pridružio i Marko Bujanović.

Nakon što je mnoge vratio u prošlost kao legendarna talijanska pjevačica Raffaella Carra, Faris Pinjo se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u grupu Gazde.

"Ne vjerujem da ima itko tko ne zna ovu pjesmu. Pjesma je o zavičaju. Gdje god išli, pokušavamo se približiti onom početnom, odakle smo potekli", rekao je Faris prije nastupa. "Raja sam, volim sjedit, volim se družit, volim plakat, to sa sobom tamburaši nose, uz veselje, nostalgiju i puno emocija", dodao je.

Faris je izveo pjesmu "Još i danas zamiriše trešnja", a utjelovio je frontmena i pjevača Gazdi, Marka Bujanovića.

Pogledaji ovo Faris Pinjo - 2 Celebrity Završio je bez glasa i na injekcijama, ali to nije umanjilo njegovu genijalnost: Što god da se u životu događa, show must go on!"

Na pozornici su mu se pridružili ostali pravi članovi grupe, a onda je, na oduševljenje svih prisutnih, usred pjesme na pozornicu išetao i pravi frontmen Gazdi, koji je zapjevao skupa s Farisom.

Na kraju nastupa žiri se ustao i zapljeskao, uz velik aplauz i ovacije cijele publike, a u studiju se orilo: "Hoćemo još!"

"Kao ja prije 30 godina", komentirao je Marko Bujanović dok se grlio s Farisom.

"Ovo je moja najdraža pjesma", rekao je voditelj Filip Detelić, no nije je htio zapjevati.

Pogledaji ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Celebrity Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

"Ne zna se tko pije, tko plaća. Ponovno imamo jedan slučaju vremepolova koji, i Mario Roth može posvjedočiti ,da kada je u pitanju kosa vrijeme uopće nije važno. Malo smo imali kosu, malo nemamo, ali ono što imamo je to da si ti po mom mišljenju jako ušao u dušu svim Gazdama", komentirao je Goran Navojec.

"Prije svega mi ja drago da mogu ovdje Marka pozdravit pred svima vama i molim vas dajte mu jedan veliki aplauz", započela je Minea. "Naša ljubav traje već skoro 30 godina, je li tako?" pitala je zatim Marka, što je on potvrdio. "Što kao prijatelji, što susjedi, što po koncertima smo se družili... Tako da ja Gazde nosim u srcu od davnih, davnih dana", objasnila je.

"To su bila lijepa vremena, ali i dalje traju", nadovezao se Marko.

"Farise, ja sam tebe obećala nagraditi s bodovima u ovoj emisiji, a dao si mi najbolji mogući materijal da ti dam dobru ocjenu i ovo je bilo fenomenalno. Stojim danas iza svojih riječi", zaključila je Minea.

"Toliko mi je drago što su Gazde došli večeras. Farise, ovo je uz Eda Sheerana i Kaariju, meni bio tvoj najbolji nastup. Bilo je sjajno i ovo je bilo savršeno otvaranje ove emisije", rekao mu je Mario Roth.

Pogledaji ovo Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

"Ja kad sam ga slušao iza paravana mislio sam da sam to ja", nasmijao je sve u studiju frontmen Gazdi.

"Iznenađenje potpuno. Kad pjesma ima dušu, onda ona traži izvođače koji imaju dušu. Ti si donio to i zaista me pogodilo emotivno, tako da hvala ti na ovome Farise", zaključio je Enis Bešlagić.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +33 Renata Končić Minea Celebrity Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sestrom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +26 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Udala se sestra chefa Stjepana iz MasterChefa, ponosni brat objavio je fotografiju s mladenkom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene