i njezin novi dečko je tu bio

Nove paparazzo fotografije bivšeg slavnog para otkrile u kakvom su odnosu danas, ali baš ovo - nitko nije očekivao!

Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 1 Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 6 Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 8 Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 7 Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 5 Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 4 Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 3 Eros Ramazzotti, Marica Pellegrinelli i William Djoko - 2 Marica Pellegrinelli Marica Pellegrinelli +19 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 2 Galerija

Bivši supružnici Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli snimljeni su u zajedničkom izlasku, točnije nakon rođendanskog slavlja njihova sina, a imali su i zanimljivo društvo.

Jedan od najpopularnijih talijanskih pjevača Eros Ramazzotti jedan je od onih ljudi koji su ostali u sjajnim odnosima s bivšim supružnicima, a tome najbolje svjedoče njegove fotografije iz izlaska s bivšom suprugom Maricom Pellegrinelli.

60-godišnji Eros i 35-godišnja Marica poljubili su se u obraz pozdravljajući se nakon proslave rođendana njihova sina Gabrija Tullija, a na kojem je bio i Maricin dečko, glazbenik Wllliam Djoko, koji je s njima pozirao i zagrlio Erosa pri odlasku. Njihove fotografije oduševile su obožavatelje kojima su pokazali u kakvom su skladnom odnosu ostali nakon razvoda.

Što mislite o odnosu Erosa i Marice?

  • Meni su super, ostali u normalnim odnosima!
  • Meni to baš nije normalno.
  • Mislim da su još zaljubljeni.

Ukupno glasova:

Bivši supružnici vjenčali su se 2014., a razveli 2019. godine, a iako su kružile razne glasine o pravom razlogu, spominjala se i njegova nevjera, ona je o svemu progovorila tek nakon nekog vremena.

Pogledaji ovo Eros Ramazzotti - 9 Clubzone Eros Ramazzotti priredio spektakl u pulskoj Areni gdje je zapjevao nakon 20 godina, a koju i sam obožava!

Tako je u jednom od intervjua za "Weekly F" izjavila kako im se ljubav dogodila iznenada i da je bila neodoljiva jer je tada imala samo 21 godinu. Otkrila je i kako je slavni pjevač pod svaku cijenu želio da imaju djecu, na što je ona pristala, no danas smatra kako je ipak bila premlada da već tada postane majka.

"Pristala sam da imamo djecu da bih mu ugodila, bila sam premlada za to", zaključila je Marica.

2011. godine na svijet je došla njihova prva kći Rafaela Marija, a godinu dana nakon što su se vjenčali dobili su sina Gabrija Tullija.

"Bila su to sjajna iskustva, ali je često ostavljao mene i djecu zbog obveza. Dok djeca nisu krenula u osnovnu školu, uvijek sam pratila muža na turneji. Onda sam prestala raditi, a brak je već bio gotov", izjavila je za designerwomen.co.uk.

Pogledaji ovo Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli Zanimljivosti Bili su par iz bajke i svi su ih obožavali, a onda su procurili detalji koje nitko nije očekivao: "Pristala sam da mu ugodim"

Vijest o njihovu razvodu je šokirala javnost, koja se divila njihovu vjenčanju nalik bajci. Imali su 200 gostiju i Marica je nosila vjenčanicu koju je izradila modna kuća Valentino, a bijela haljina imala je po sebi note omiljene pjesme para. Tijekom godina često su dijelili zajedničke fotografije pune ljubavi i najdraže obiteljske trenutke, a čak su uvijek i u javnosti izmjenjivali nježnosti bez imalo zadrške.

Samo dva mjeseca nakon objave razvoda Marica je viđena kako ljubi poduzetnika Charleya Vezzu, koji je preuzeo ugledni obiteljski posao brenda namještaja Gufram, a danas je u sretnoj vezi s Williamom. Eros je prije Marice bio četiri godine u braku s manekenkom i glumicom Michelle Hunziker, s kojom je dobio kćer Auroru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić, TLZP +25 Martina Tomčić Zanimljivosti U obitelji Martine Tomčić ovih dana itekako ima razloga za slavlje: "Pijana sam od sreće i ponosa!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +25 Keanu Reeves - 3 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene