došli u pratnji odvjetnika

Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

Ella Dvornik Ella Dvornik Sasa Miljevic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 7 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 5 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 3 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 Ella Dvornik - 10 Ella Dvornik +21 Ella Dvornik Galerija

Uskoro bivši bračni par, Ella Dvornik i Charles Pearce, ponovo su viđeni na Općinskom sudu u Puli gdje su došli u pratnji svojih odvjetnika.

Influencerici Elli Dvornik i njezinu uskoro bivšem suprugu Charlesu Pearcu danas je bilo zakazano ročište, a fotografi su ih ulovili tijekom dolaska na Općinski sud u Puli.

Kao što smo to imali priliku vidjeti i ranije, oboje su došli u pratnji svojih odvjetnika, a sudeći prema fotografijama, bili su dobro raspoloženi. 

Ella je nosila kompletno crnu kombinaciju koja se sačinjavala od hlača, dugačke košulje i sakoa.

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 10 Celebrity Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

S druge strane, Charles je nosio traperice i plavu košulju na koju je iskombinirao tanki džemper i sako. 

Tim povodom, Ella se oglasila i na Instagram profilu gdje se našalila na svoj račun. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Odeš na ročište i dobiješ streetstyle fotke džabe", napisala je u opisu, a zatim se našalila da njezin odvjetnik nosi najskuplju Balenciaga torbicu, a zapravo je u ruci držao fascikl pun papira.  

Charles je isto tako na svojoj Instagram priči objavio fotku s odvjetnicom uz zanimljiv opis.

"Charles s odvjetnicom, ali ne s bilo kojom, moja zvijezda", napisao je. 

Nakon što su javnosti obznanili da se razvode, Ella Dvornik i Charles Pearce nastavili su živjeti odvojeno, a zbog sudskih rasprava i promjene života Charles je u zadnje vrijeme rjeđe objavljivao na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Stan Elle Dvornik Celebrity Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Nedavno se oglasio nakon dugo vremena, a u objavi se prisjetio Bala u Istri gdje je živio s Ellom i njihove dvije kćeri.

Charlesa je na Istru podsjetio videozapis Stjepana Hausera koji je zasvirao na mjestu s pogledom na Bale.

''Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja'', napisao je Charles na Instagram priči uz Stjepanovu objavu.

Pogledaji ovo Charles Pearce - 1 Celebrity Bivši suprug Elle Dvornik i dalje svraća u mjesto gdje su zajedno živjeli, evo kako je reagirao kad je shvatio da ga se snima

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Prije ovoga, posljednje ročište imali su u siječnju gdje su ih fotografi dočekali ispred suda u Puli.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 1 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 2 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 3 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 4 +26 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 5 Celebrity Vlatka Pokos prvi put snimljena u javnosti s novim dečkom, pozirali su zagrljeni, a osmijesi im nisu silazili s lica!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena i Novak Đoković - 4 Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena i Novak Đoković - 7 Jelena i Novak Đoković - 5 +30 Jelena i Novak Đoković - 3 Celebrity Novak Đoković i njegova Jelena ukrali svu pozornost u rijetkom izlasku, sredili su se kao filmske zvijezde: "Za primjer cijelom svijetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene