Fatalna Talijanka

Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

Elisabetta Canalis - 2 Elisabetta Canalis - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis - 17 Elisabetta Canalis - 6 Elisabetta Canalis - 5 Elisabetta Canalis - 8 Elisabetta Canalis - 4 Elisabetta Canalis - 12 Elisabetta Canalis - 3 Elisabetta Canalis - 1 Elisabetta Canalis - 19 Elisabetta Canalis - 16 +21 Elisabetta Canalis - 10 Galerija

Bivša zaručnica Georgea Clooneyja Elisabetta Canalis pokazala je svoju isklesanu figuru u 46. godini, svima na plaži priuštila je pravi show kad je izlazila iz mora.

Elisabetta Canalis odlučila se osvježiti u moru u Miamiju, a pred okupljenim paparazzima i prolaznicima napravila je pravi show u narančastom kupaćem kostimu.

Ova 45-godišnja dama pokazala je svoju isklesanu figuru, a osim što se pohvalila zgodnim tijelom, umalo je pokazala i previše dok je izlazila iz mora kad joj se podigao premali gornji dio kupaćeg kostima.

Da je voda bila hladna pokazuju i fotografije na kojima se stisnula, ali to ju svejedno nije spriječilo da prvi put ove godine odradi kupanje.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Bivši joj ne dopušta da ima novog dečka, ali to ju ne sprječava da na njegovoj luksuznoj jahti paradira u bikiniju

Elisabetta je još od mladosti svojom ljepotom plijenila pozornost, a u posljednje vrijeme previše ne mari hoće li pokazati ono čime raspolaže pa su tako nedavno osvanule i njezine fotografije s balkona gdje je uživala u pogledu bez grudnjaka. Vidjeti ih možete u našoj galeriji.

Inače, Canalis je rođena na Sardiniji, njen otac radio je kao radilog, a majka je bila učiteljica. Elisabetta se ranije bavila modelingom, 2003. godine pozirala je za kalendar golih slika Max, a onda i za španjolski Vogue što ju je dovelo do suradnje s poznatim Robertom Cavallijem.

A njen ljubavni život također je česta tema javnosti. Poznata brineta bila je zaručena za nogometaša Christiana Vierija, bila je u vezi sa redateljem Gabrielom Muccinom i imala kratku romansu s nogometašem Reginaldom.

Pogledaji ovo Amal Clooney, George Clooney Zanimljivosti Vječiti šarmer bocnuo obožavanu suprugu Amal: "Briljantna je odvjetnica, no bolje da.."

No najviše pozornosti dobila je kad je bila zaručena za jednog od najpoznatijih svjetskih glumaca Georgea Clooneyja.

Elisabetta i George raskinuli su svoju dvogodišnju vezu u lipnju 2011., a nagađalo se o razlozima njihova prekida.

"Između nas se s vremenom razvio odnos sličniji onom između oca i kćeri", ispričala je jednom Canalis.

Negirala je i nagađanja da su prekinuli jer Clooney nije bio spreman skrasiti se s njom.

"George i ja nikad nismo razgovarali o braku i djeci", istaknula je tada glumica.

Pogledaji ovo George i Amal Clooney - 5 Celebrity Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Nakon Clooneyja, 2014. godine udala se za kirurga Briana Perrija, a zanimljivo je da se njihovo vjenčanje održalo dva tjedna prije nego je George oženio svoju sadašnju suprugu Amal. 2015. dobili su kćer Skyler Evu.

No, po svim najnovijim fotografijama, čini se da ni ta romansa nije trajala predugo te se Elisabetta već više od dvije godine viđa s mlađahnim kickboksačem Georgianom Cimpeanuom.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 1 +31 Camila Cabello - 10 Celebrity Ljepoticu kojoj se svi dive na novim paparazzo fotkama nije lako prepoznati, odrekla se svog zaštitnog znaka i izgleda skroz drugačije

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +30 Claudia Rivier - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda suprug bujne Slavonke, otkrila je da su se vjenčali u Međugorju: "Znala sam da je to muškarac mog života!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene