druga na kladionicama

Izraelska predstavnica javila se na Instagramu nakon prolaska u finale Eurosonga: ''Sve što vam mogu reći...''

Eden Golan Eden Golan Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan - 3 Eden Golan - 1 Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan - 12 Eden Golan - 11 Eden Golan - 10 +14 Eden Golan - 9 Galerija

Eden Golan nakon prolaska u finale te nakon što se popela na drugo mjesto eurovizijskih kladionica, oglasila se na Instagramu.

Izraelska predstavnica Eden Golan nastupom u drugoj polufinalnoj večeri Erusonga prometnula se u jednu od favoritkinja. 

Iako se za njezin nastup najviše strahovalo zbog prosvjeda i cijele političke situacije, Eden je prikupila brojne simpatije.

Pogledaji ovo Eden Golan Celebrity Evo kako je predstavnica Izraela odgovorila na škakljivo pitanje novinara, iako je upozorena da ne mora

S pjesmom "Hurricane" plasirala se u finale, a na Instagramu se obratila i pratiteljima.

"Bez teksta sam. Sve što mogu reći da sam zahvalna svakome od vas. Hvala vam iz dubine mog srca. Volim vas. Vidimo se u finalu", napisala je na Instagram priči, a potom se obratila i putem objave.

Pogledaji ovo Eurosong glasanje Celebrity Na pomolu veliki skandal? Talijani slučajno objavili rezultate glasanja, ovo baš i ne izgleda dobro za našeg Lasagnu!

"Idemo u finale. Još uvijek pokušavam smisliti prave riječi, ali od srca vam hvala. Hvala što ste glasali za Hurricane i što vjerujete u nas. Nastavit ću se pojavljivati i nastupati te podsjećati sve da smo ovdje kako bismo ostali. Vidimo se u subotu. Volim vas", rekla je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Poznat je raspored nastupa u finalu, evo kada naš Baby Lasagna izlazi na pozornicu!

Naime, Izrael je prestigao i Švicarsku na kladionicama te sad zauzima drugo mjesto sa 17% šanse za pobjedu, dok je Baby Lasagna i dalje prvi sa 44% šanse.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan +16 Eden Golan Celebrity Evo kako je predstavnica Izraela odgovorila na škakljivo pitanje novinara, iako je upozorena da ne mora

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Teya Dora - 3 +39 Teya Dora - 2 Celebrity Poznat je raspored nastupa u finalu, evo kada naš Baby Lasagna izlazi na pozornicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene