Iskre samo frcaju!

Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Dua Lipa i Callum Turner - 16 Dua Lipa i Callum Turner - 16 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Callum Turner - 18 Dua Lipa i Callum Turner - 13 Dua Lipa i Callum Turner - 10 Dua Lipa i Callum Turner - 7 Dua Lipa i Callum Turner - 6 Dua Lipa i Callum Turner - 5 Dua Lipa i Callum Turner - 11 Dua Lipa i Callum Turner - 4 Dua Lipa i Callum Turner - 9 Dua Lipa i Callum Turner - 8 +21 Dua Lipa i Callum Turner - 12 Galerija

Dua Lipa brzo je nakon prekida s 14 godina starijim partnerom našla novog dečka, a pred paparazzima se ne stide pokazati nježnosti.

Britanska pjevačica Dua Lipa prije samo nekoliko mjeseci na crvenom je tepihu pozirala s 14 godina starijim redateljem Romainom Gavrasom, a već sada pred paparazzima se ljubila s novim frajerom.

Iako još uvijek nije poznato zašto je s Romainom raskinula vezu koja je trajala nekoliko mjeseci, Dua je već nekoliko puta izašla u javnost s britanskim glumcem Callumom Turnerom. Dvojac je viđen kako zagrljen šeće ulicama Beverly Hillsa, a prije toga zajedno su prisustvovali i premijeri serije u kojoj on glumi.

O njima se počelo šuškati početkom ove godine kad ih je otkrila snimka s jednog događanja, a na kojoj su viđeni u prisnom zagrljaju iza poluotvorenih vrata. Vrlo brzo nakon toga, Dua i Callum zajedno su počeli izlaziti pred paparazze i izmjenjivati nježnosti u javnosti.

"Friško je, ali oni su ludi jedno za drugim", rekao je bliski izvor za Page Six.

Podsjetimo, Dua Lipa ovog lipnja dolazi u Hrvatsku te je u sklopu svoje turneje najavila čak dva koncerta.

Hrvatska publika prvi put će imati priliku uživo čuti hitove poput "New Rules", "One Kiss", "Levitating" i "Dance The Night", pjesme iz hit-filma "Barbie" u kojem Dua Lipa ima i sporednu ulogu, a svoje će pjesme izvesti u Pulskoj areni 8. i 9. lipnja.

Idete li na koncert Dua Lipe u Pulu?

  • Da, ne želim to propustiti!
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, njezini roditelji u Veliku Britaniju doselili su iz Kosova, a iako je rođena u Londonu, Dua Lipa se ponosi svojim podrijetlom i angažirana je u promicanju kosovske kulture.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 10 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 9 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 8 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 7 +27 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 6 Celebrity Supruga našeg Ivana Rakitića oglasila se nakon njegovog odlaska iz Seville, ovaj grad za njih je imao posebno značenje!  

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 1 Alvaro Ruiz - 2 +27 Alvaro Ruiz - 1 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene