reagirao i nogometaš

Atraktivna djevojka igrača Hajduka pozirala u toplesu, fotografiju je komentirala i njegova majka

Leonie June Leonie June Instagram 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June Leonie June Leonie June Leonie June Leonie June - 3 Leonie June - 4 Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku +27 Leonie June i Leon Dajaku Galerija

Leonie June, djevojka Leona Dajakua, objavila je fotografiju na kojoj je svoje grudi pokrila samo rukom.

Otkako je Leon Dajaku potpisao za Hajduk, veliku pozornost domaće javnosti privlači njegova atraktivna djevojka Leonie June.

Svojom novom fotografijom na Instagramu izazvala je pravu pomutnju jer je pozirala u toplesu i grudi je pokrila samo rukom.

Pogledaji ovo Leonie June Celebrity Zgodna djevojka mladog hajdukovca pokazala kako izgleda tjedan nakon poroda: ''Ne mogu vjerovati...''

"Ja cvjetam. Zalijevali me ili ne, sa svjetlom ili bez njega, ja cvjetam", napisala je u uz fotku Leonie, koja je prije manje od mjesec dana rodila kćerkicu Nevu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

Među prvima je fotografiju komentirao nogometaš, koji joj je uz zaljubljeni emotikon poručio da je njegova "zgodnica", a na vrući prizor reagirala je i njegova majka.

"Wow, prekrasna", napisala je Blerta Dajaku.

Pogledaji ovo Leon i majka Blerta Dajaku Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

Atraktivna Leonie dobila je još hrpu komplimenata, a mnogi se još ne mogu načuditi kako se tako brzo nakon poroda vratila u top-formu.

Inače, Dajaku se Hajduku pridružio u lipnju prošle godine, a osim njegove djevojke tada se u centru pozornosti našla i njegova mladolika majka.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput na Instagramu - 4 +27 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela, Hana Huljić i Edina Pršić Babić Tonči i Vjekoslava Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana i Ivan Huljić +29 Hana i Ivan Huljić Celebrity Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene