kratka, crvena opravica

Hrvatska Megan Fox pred nastup u našem hit-showu oduševila pojavom u seksi haljini s dekolteom do pupka!

Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 3 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 +19 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 5 Galerija

Deniss Grgić pozirala je u kratkoj haljinici s dubokim dekolteom i oduševila izgledom pred nastup u prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Akademska slikarica i jedna od kandidatkinja nove sezone "Plesa sa zvijezdama", Deniss Grgić podijelila je vruću fotografiju koja nikoga nije mogla ostaviti ravnodušnim. 

Pogledaj i ovo Deniss Grgić Anđeo ili vrag? Hrvatska Megan Fox u domišljatom kostimu istaknula guzu, a na leđima je nosila nešto posebno!

Riječ je o fotografiji na kojoj Deniss nosi ultrakratku crvenu haljinicu pripijenu uz tijelo s vrlo dubokim dekolteom koji je istaknuo njezino raskošno poprsje. Nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine zgodne tamnopute noge. 

Crna valovita frizura i srebrni blještavi lančić oko vrata idealno su se uklopili u elegantni outfit.

U opisu je samo dodala emotikon crvenog srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Savršena si", "Woow", "Goriš", "Izgledaš fantastično", "Ljepotice", glasili su neki od brojnih komentara.

Deniss ćemo od ove nedjelje u 20:15 gledati na Nove TV u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama".

Inače, zbog izgleda je zovu hrvatska Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Na Instagramu je prati više od 80 tisuća ljudi, a bavi se i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey - 1 Lana Del Rey - 2 Lana Del Rey - 4 Lana Del Rey - 3 +15 Lana Del Rey Nekad i sad Više je ne vidimo tako često, a sad kad se pojavila zbog drastične promjene mnogi je nisu ni prepoznali!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 +27 Severina - 1 Celebrity Nove Severinine fotografije zbog kojih joj svi govore da su godine za nju stale: "Ljepša si od Maldiva, mačko"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene