"Boginja i amen"

Nove Severinine fotografije zbog kojih joj svi govore da su godine za nju stale: "Ljepša si od Maldiva, mačko"

Severina Severina Severina/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 +21 Severina - 2 Galerija

Severina je na društvenim mrežama objavila nove fotografije s Maldiva i oduzela dah svojim obožavateljima koji joj se ne prestaju diviti zbog mladolikog izgleda.

Severina iz dana u dan objavljuje bajkovite prizora s odmora, s omiljenih joj Maldiva, a sada je objavila prizore koji su kao iz pravog raja, što je i sama priznala.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

50-godišnja Severina uživa punim plućima na egzotičnoj lokaciji, a obožavatelje časti i svojim izdanjima u badićima i kreacijama za plažu.

"Para-para-paradise... Sing, la-la-la-la-la-la-la-la-la", napisala je Severina uz objavu i prisjetila se velikog hita slavne grupe Coldplay.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ljepša si od Maldiva, mačko", "Ljepotica", "Blistaš", Boginja i amen", "Stale godine", "Ovo mi je Seve jedna od najljepših", zaključili su njezini pratitelji.

Pjevačica je veliku pažnju izazvala i fotografijom na kojoj je pozirala u zelenom kupaćem kostimu, a na kojoj se nije nalazilo ništa osim nje, pijeska i valova pokazala je svoje savršeno isklesane trbušne mišiće i vitko tijelo.

''Mama ŠČ'', napisala je u opisu Severina, a već je otprije poznato da favorizira Let 3 i njihovu kvalifikaciju na Euroviziju.

'Šča izgledaš!'' pohvalila ju je dizajnerica Matija Vuica.

''Ščavršeno tijelo'', ''Savrščenstvo'', nastavili su se ostali komentari kombinirajući novu frazu ''ŠČ'', a ostali pratitelji nisu prestali hvaliti njezine mišiće i tijelo s 50 godina.

''Pa, ja ovakve trbušne nisam imala ni s 20 godina!'' dodala je jedna pratiteljica.

Severina je na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 4 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 1 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 3 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 2 +17 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 8 Celebrity Odveo je djevojku da joj pokaže kako mu ide golf, ali jedan njezin pokret sasvim ga je omeo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 2 Valentina Walme Valentina Walme +25 Valentina Walme - 1 Celebrity Naša najseksi plesačica dala odgovor na pitanje koje nema tko joj nije postavio: "Veselila sam se, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene