"Možda to i nije tako loše"

U 73. godini dobio je dijete s 34 godine mlađom suprugom, a na jednu se stvar još nije sasvim naviknuo

David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) +10 David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Galerija

David Foster i Katharine McPhee prošle su godine dobili sina Rennieja, a on kaže da se na to još uvijek privikava.

Američki glazbenik i producent David Foster priznao je kako se još uvijek prilagođava izazovu odgoja malenog djeteta sa svoje 73 godine, nakon što je početkom prošle godine na svijet stigao njegov sin Rennie, kojeg mu je rodila 38-godišnja supruga Katharine McPhee.

Pogledaj i ovo Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) zanimljiv par Glazbenik u 72. godini šesti put postao otac, dobio je prvog sina sa suprugom koja je mlađa od njegovih kćeri

Legendarni skladatelj opisao je kako se briga i odgoj njegova sinčića razlikuje od odgoja starije djece koju je dobio u prethodnim vezama, danas 52-godišnje kćeri Allison, 49-godišnje Amy, 41-godišnje Sare, 40-godišnje Erin i 36-godišnje Jordan.

"Imao sam sve kćeri prije sina i neizmjerno ih sve volim, ali imati sina je malo drugačije. Sve je drugačije danas. Nije bolje ni gore, samo drugačije. I dalje radim, još uvijek me puno nema kod kuće, ali možda mi je vrijeme malo dragocjenije jer imam više ceste iza sebe nego ispred sebe", rekao je za People.

David je dodao i kako je odlučan u namjeri da prenese svoju mudrost na sina.

"Mislim da Rennieju mogu ponuditi jedno iako me neće biti kad on bude imao 50 ili čak 40 godina, ili možda 30 godina. Mislim da mu mogu ponuditi mudrost koju imam sada sa svoje 73 godine. Možda to i nije tako loše", zaključio je.

David i njegova supruga Katherine izazvali su veliku pozornost razlikom u godinama i činjenicom da je ona mlađa od čak četiri pokćerke. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti i ludo su se zaljubili. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati i detalje o privatnom životu rijetko kada otkrivaju.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea - 3 +24 Iggy Azalea - 2 Celebrity Njezine raskošne obline godinama su predmet rasprave, a sad ih je istaknula u sićušnom bikiniju koji djeluje kao da joj je premali

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Suzanne Somers i Alan Hamel Suzanne Somers i Alan Hamel +0 Suzanne Somers i Alan Hamel Zanimljivosti Nekad omiljena plavuša tvrdi da s 86-godišnjim mužem vodi ljubav i nekoliko puta dnevno: "Većina misli da je to problem"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene