"Znam da nije uobičajeno..."

Dobio je dijete u 72. godini i to s 34 godine mlađom suprugom i nije mu žao: ''Drugačije je...''

David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju David Foster i Katharine McPhee Katharine McPhee - 4 Katharine McPhee - 3 Katharine McPhee - 2 David Foster i Katharine McPhee Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (FOTO: Getty) Katharine McPhee (FOTO: Getty) Meghan Markle i Katharine McPhee (Foto: Instagram) +11 David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Galerija

David Foster i Catherine McPhee prošle su godine dobili sina Rennieja, a on kaže kako nimalo ne žali što je u osmom desetljeću dobio svoje šesto dijete.

Američki glazbenik David Foster izjavio je kako nimalo ne žali što je u 72. godini dobio dijete sa svojom petom suprugom, 38-godišnjom glumicom i kantautoricom Katharine McPhee.

Pogledaj i ovo Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) kakvo tijelo! Pozirala u bikiniju i sve ostavila u čudu, izgleda bolje no ikada samo par mjeseci otkako je dobila dijete s 34 godine starijim suprugom

Ovaj zanimljiv par vjenčao se 2019., a prošle su godine dobili sina Rennieja, koji je u veljači proslavio prvi rođendan. David je ovih dana u intervjuu za magazin People izjavio kako je svjestan da tako nešto nije uobičajeno, ali nije mu žao.

"Nisam požalio niti jednog dana. Prije sam puno radio, a iako i sada puno radim, otkazat ću sve samo da se družim s njim. Jednostavno je drugačije", priznao je.

Tijekom svojih pet brakova, David je dobio šestero djece - danas 52-godišnju kćer Allison, 49-godišnju Amy, 41-godišnju Saru, 40-godišnju Erin, 36-godišnju Jordan i sina Rennieja.

Katharine i David izazvali su veliku pozornost velikom razlikom u godinama, i činjenicom da je ona mlađa od čak četiri pokćerke. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti i ludo su se zaljubili. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati i detalje o privatnom životu rijetko kada otkrivaju.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi +21 Millie Bobby Brown i Henry Cavill Nekad i sad Sve je osvojila kao neobična djevojčica, a sada pozira u društvu najpoželjnijeg frajera, koji u njezinoj blizini ne skida osmijeh s lica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput zavarala okupljene neobičnom odjevnom kombinacijom, svi su mislili da se radi o minici, a zapravo...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene