35 godina je mlađa od njega

Čeka dijete sa suprugom koji je nedavno proslavio 71. rođendan, sretnu vijest potvrdila je fotografijom

Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Katharine McPhee (Foto: Instagram) +2 Katharine McPhee (FOTO: Getty) Galerija

Glumica Katharine McPhee na Instagramu je pokazala trudnički trbuh i potvrdila da čeka dijete sa suprugom glazbenikom Davidom Fosterom.

Iako se o tome šuška već nekoliko mjeseci, glumica Katharine McPhee u srijedu je na svojem Instagramu potvrdila da čeka dijete s 34 godine starijim suprugom, 71-godišnjim glazbenikom Davidom Fosterom.

Pogledaj i ovo Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) kakvo tijelo! Pozirala u bikiniju i sve ostavila u čudu, izgleda bolje no ikada samo par mjeseci otkako je dobila dijete s 34 godine starijim suprugom

Glumica, koja ima 36 godina, na društvenoj je mreži objavila fotografiju na kojoj nosi samo plavi kaput i drži se za poveći trudnički trbuh, a u komentarima je dobila brojne čestitke, ali i pohvale za izgled u trudnoći.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katharine McPhee Foster (@katharinefoster)

Nedugo nakon što je na Instagramu potvrdila da je trudna, Katherine je snimljena tijekom kupovine u Beverly Hillsu u uskoj crnoj haljini koja je još bolje naglasila njezin trbuh, a fotke je objavio Daily Mail.

Paparazzi su McPhee već ranije ovog mjeseca fotkali s trudničkim trbuhom koji je pokušala sakriti torbom.

Izvor blizak paru još je u listopadu za časopis People otkrio da McPhee čeka svoje prvo dijete, koje će Fosteru biti šesto. Glazbenik već ima pet kćeri, i to iz četiri propala braka s B. J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson i Yolandom Hadid.

"Podržavam sve zbog čega će biti sretni. Ako su oni sretni, i ja sam sretna", izjavila je za Us Weekly Davidova kći Erin, koja je starija od njegove nove supruge i ima 38 godina.

Obožavatelji glumice misle i da je u ranijoj objavi na Instagramu otkrila spol bebe. Naime, prije nego što je pokazala trudnički trbuh, Katherine je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj pozira uz ogledalo u ružičastoj košulji, zbog čega su neki fanovi zaključili da će roditi kćer, dok je dio njih iz iste fotke iščitao da nosi blizance.

Katharine i David vjenčali su se 18. lipnja 2019. godine u Londonu pred stotinjak slavnih prijatelja i članova obitelji. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti i ludo su se zaljubili. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati i zato su prilikom svakog izlaska privlačili veliku pažnju javnosti i fotografa koji ih prate u stopu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +0 Serija Dar Mar Celebrity Ekskluzivno otkrivamo detalje! Pogledajte bivšu predsjednicu na snimanju serije: Kako se snašla kao glumica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene