"U raju s tobom"

Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 13 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 10 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 7 +19 Georgina Rodriguez - 6 Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez objavili su fotografije i snimke s obiteljskog odmora na kojima su najviše pozornosti privukla njihova isklesana tijela.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez na društvenim mrežama podijelili su posebne trenutke s njihova obiteljskog odmora.

"U raju s tobom", napisala je Georgina uz snimku na kojoj se ona i Cristiano u badićima šeću pješčanom plažom i ljube se, a svu pozornost ukrala su njihova isklesana tijela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Time su i još jednom stali na kraj glasinama o problemima u njihovoj vezi, o čemu se naveliko pisalo prošle godine, kada se nagađalo da se on umorio od njezina neprestanog trošenja novca.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez - 2 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

I Ronaldo je podijelio nekoliko fotografija s odmora, na kojima je pokazao i kako su se zabavljali sa svojom djecom, a uz njih je samo napisao: "Sreća."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo od prošle godine igra u saudijskom klubu Al-Nassr, gdje godišnje zarađuje 200 milijuna eura. S Georginom i njihovih petero djece živi u Rijadu.

Pogledaji ovo Cristiano Ronaldo Celebrity Ronaldo se počastio luksuznom vilom na lokaciji rezerviranoj za najbogatije, pogledajte gdje će uživati s Georginom i djecom!

Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Georgina je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s Cristianom na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty - 2 +27 Tori Spelling i Shannen Doherty - 1 Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler - 5 Dvina Meler - 2 Dvina Meler - 1 Dvina Meler - 3 +24 Dvina Meler - 6 Nekad i sad Bila je najljepša sportašica Europe, a otkad se naglo povukla iz javnosti ova Hrvatica prošla je kroz tešku borbu o kojoj je i javno progovorila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene