U novoj ulozi

Već dugo je tema svjetskih tabloida jer je zavela svog učenika, a ovih dana u 71. godini iznenadila je potezom!

Brigitte i Emmanuel Macron - 1 Brigitte i Emmanuel Macron - 1 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Macron - 2 Brigitte Macron - 3 Brigitte Macron - 1 Brigitte i Emmanuel Macron - 4 Brigitte i Emmanuel Macron - 3 Brigitte i Emmanuel Macron - 2 Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron - 3 Emmanuel i Brigitte Macron +9 Emmanuel Macron, Brigitte Macron Galerija

Brigitte Macron glumit će u novoj sezoni serije ''Emily u Parizu'', i sama je fan ovih epizoda za razbibrigu.

Prva dama Francuske Brigitte Macron u 71. godini okušat će se u novoj ulozi.

Francuska ikona stila pojavit će se u jednoj epizodi nove sezone Netflixovog hita ''Emily u Parizu''.

Pogledaji ovo Brigitte Macron Moda & ljepota Modna poslastica! Brigitte Macron gostuje u 4. sezoni serije "Emily u Parizu"

70-godišnja supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona viđena je ovaj tjedan na setu uz zvijezdu serije Lily Collins, a vijest je oduševila sve fanove serije.

Fotografije sa seta pogledajte OVDJE.

Jeste li gledali ''Emily u Parizu''?

  • Da
  • Ne
  • Nisam, ali počet ću gledati zbog Brigitte

Ukupno glasova:

Brigitte je ranije priznala da je velika obožavateljica serije, a oni koji su gledali znaju da je bila tema i jedne epizode u prvoj sezoni.

U jednom intervjuu 2022. Lily su pitali je li upoznala Macrona, na što je odgovorila: "Upoznala sam njegovu divnu ženu. Ona je zapravo veliki fan serije."

A sada je jasno i da ćemo ih zajedno gledati na malim ekranima.
Produkcija 4. sezone Netflixove serije "Emily u Parizu" službeno je započela u siječnju ove godine.

Pogledaji ovo Emmanuel Macron Celebrity Nove fotografije francuskog predsjednika preplavile su društvene mreže, padaju laskave usporedbe, no nisu svi impresionirani!

Inače, Brigitte je često tema medija zbog ljubavi s predsjednikom koji je od nje mlađi čak 25 godina.

Macronovi su se vjenčali 2007. godine, nakon duge veze, koja je započela kada je ona podučavala Emmanuela u njegovoj školi u Amiensu, na sjeveroistoku Francuske. Brigitte je u to vrijeme bila udana, ali kasnije se razvela od prvog muža, s kojim je dobila troje djece, kako bi se mogla udati za Emmanuela.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emmanuel sve više počeo pojavljivati u javnosti, prvo kao ministar, a zatim i kao predsjednički kandidat 2016. godine, a mnogi su se zapitali i može li tako neobičan par biti autentičan.

Iako je njihova ljubav prvo bila na osudi od javnosti, oni su dokazali da godine nisu pravilo te su svojim skladnim brakom uzor mnogima.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati se opraštaju od Danke - 1 Poznati se opraštaju od Danke - 6 Poznati se opraštaju od Danke - 2 Poznati se opraštaju od Danke - 3 +15 Poznati se opraštaju od Danke - 4 Celebrity Poznati diljem regije opraštaju se od djevojčice čija je smrt zgrozila javnost: ''U kakvom svijetu živimo, srce mi se cijepa...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene