glavna su tema regije!

Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

Borna Ćorić - 1 Borna Ćorić - 1 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 3 Borna Ćorić - 4 Borna Ćorić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 3 Katarina Ostojić Kaya - 1 Katarina Ostojić Kaya  - 2 Katarina Ostojić Kaya - 4 Katarina Ostojić Kaya - 5 Katarina Ostojić Kaya - 6 +6 Katarina Ostojić Kaya - 7 Galerija

Borna Ćorić prvi put se oglasio na društvenim mrežama otkako se regionalnim medijima proširila vijest da ljubi srpsku pjevačicu Katarinu Ostojić Kayu.

Naš mladi tenisač Borna Ćorić (26) ovih dana puni medijske stupce svojim ljubavnim životom.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić više se ne skrivaju Borna Ćorić u vezi je s atraktivnom Makarankom i poznatom influencericom, tenisač je ranije ljubio srpsku folk zvijezdu

Srpski mediji objavili su da već neko vrijeme ljubi 13 godina stariju pjevačicu Katarinu Ostojić Kayu, a Borna se sada oglasio na društvenim mrežama prvi put nakon tih napisa.

Glasine o svojem ljubavnom životu nije komentirao, već je u svojim pričama na Instagramu objavio fotografiju iz frizerskog salona i jednu na kojoj pozira s našim poznatim šahovskim velemajstorom Alojzijem Jankovićem, uz koju je otkrio i da su se družili uz vino.

Podsjetimo, Bornu i Kayu fotografi su u Beogradu ulovili u prisnim trenucima, a fotografije je objavio Kurir.rs.

Izvor je za srpske medije otkrio i da su se pjevačica i tenisač upoznali prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i među njima je odmah zaiskrilo. Pjevačica navodno ispočetka nije htjela prihvatiti tenisačevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, ali je brzo popustila. Navodi se i kako su službeno počeli izlaziti prije nekoliko tjedana i viđaju se ponekad u Zagrebu, a nekad u Beogradu.

Kaya je inače poznata srpska folkerica i iza sebe ima već tri razvoda, a medije često puni i usporedbom sa svojom 19-godišnjom kćerkom jer na fotografijama izgledaju kao da su sestre.

Prije samo nekoliko mjeseci šuškalo se kako će Kaya pred oltar stati s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila tri godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll pokazala kako trese atribute u oskudnom izdanju, a nešto je i izvirilo: "Kakav talent, kakve obline!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene