"Slatka mala buhtlica"

Nova sportska nada u obitelji Vlašić? Blanka objavila fotografije sa suprugom i sinom, jedna je privukla posebnu pažnju!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Joško Vlašić i Mondo +20 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je objavila galeriju obiteljskih fotografija, na kojima je pokazala kako provodi vrijeme sa suprugom Rubenom i njihovim sinom Mondom.

Naša trofejna atletičarka Blanka Vlašić nakon umirovljenja uživa u majčinstvu i posvećena je obiteljskom životu.

Sada je na Instagramu objavila i galeriju fotografija na kojima je pokazala kako provodi vrijeme sa suprugom Rubenom Van Guchtom i njihovim sinčićem Mondom.

Pogledaji ovo Blanka Vlašić - 2 Celebrity Blanka Vlašić objavila je snimku svojeg oca i sina pa raznježila pratitelje, evo što je njezine pratitelje baš iznenadilo!

"Život u zadnje vrijeme", napisala je uz fotografije, a na jednoj fotografiji je i njezin otac s unukom, koji isprobava traku za trčanje, pa se može naslutiti da obitelj Vlašić ima novu sportsku nadu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

"Život je lijep", "Dida i unuk", "Uživaj i taj period života brzo prođe, a svaki je jako vrijedan", "Slatka mala buhtlica", "Otac i njegov sin", neki su do brojnih komentara ispod fotografija.

Pogledaji ovo Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

Podsjetimo, Blanka se u svibnju 2022. udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta, s kojim je skrivala vezu do samog vjenčanja, a tada je iznenadila javnosti i vijestima o trudnoći. Sina Monda rodila je 8. studenog 2022., na svoj 39. rođendan.

Pogledaji ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

Blankin suprug od vjenčanja živi na relaciji Belgija-Hrvatska, dok ona sa sinčićem boravi uglavnom u rodnom Splitu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan Eden Golan - 1 Eden Golan Eden Golan +17 Eden Golan Celebrity Evo što se zapravo događalo tijekom nastupa Izraelke na Eurosongu, je li moguće da je sve bilo lažirano?

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Teya Dora - 3 +39 Teya Dora - 2 Celebrity Poznat je raspored nastupa u finalu, evo kada naš Baby Lasagna izlazi na pozornicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene