Nema joj ravne

Ovakvu Jessicu Rabbit još niste vidjeli: Slavna ljepotica i u trudnoći zna kako rušiti granice seksepila

Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: AFP) Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) +2 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Galerija

Najpoznatija plus-size manekenka svijeta Ashley Graham zna kako se osjećati seksi čak i u visokom stupnju trudnoće.

Ljepotica bez premca Ashley Graham svojim je izgledom, energijom i seksepilom pomela modne editorijala i časopise svijeta te postala jedna od najtraženijih manekenki unatoč tome što nipošto ne može ući u standardne, minijaturne, konfekcijske brojeve predviđene za modele. 

Pogledaj i ovo You've Got Mail kultni odabiri Filmovi u kojima ćete uživati tijekom hladnih i tmurnih jesenskih dana ušuškani pod dekicom

Upravo je ova 31-godišnja plus-size manekenka otvorila vrata svijeta mode ženama koje nisu mršavice. Danas je jedna od najangažiranijih modela, a svi ju žele u svojim editorijalima, kampanjama i na naslovnicama.

Osim u poslu, Ashely je uspješna i u ljubavi. Od 2009. godine u vezi je s kinematografom Justinom Ervinom, s kojim se vjenčala godinu dana kasnije. 

Sada je pak Ashley, koja je u kolovozu svijetu priopćila sretnu vijest da ona i Justin čekaju svoje prvo dijete, odlučuila ponovno zaintrigirati javnost i pomaknuti granice onoga što se smatra seksi. Naime, ususret Halloweenu pozirala je kostimirana u legendarni lik Jessice Rabbit, i to u visokom stupnju trudnoće. 

Ljepotica se tako uvukla u crvenu haljinu od lateksa koja je naglasila njezine obline i trudnički trbuh, a sve je objavila na Instagramu. Ashley je izgled upotpunila bujnom žarkocrvenom perikom, ali i rukavicama od lateksa u ljubičastoj boji, dužine preko lakta. 

Trudna manekenka pozirala je uz supruga i time otkrila da je on za provod ususret Noći vještica utjelovio hrvačku legendu Randyja Savagea. 

Jedan od znatiželjnika s Instagrama upitao je manekenku kako je samo stala u tako usku haljinu, a ona mu je bez zadrške odgovorila kako je haljina samo skliznula na nju, a i kasnije s nje, i to pomoću dječjeg pudera. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macho Man knocked up Jessica Rabbit for Halloween

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Instagram) +6 Lauren Goodger (Foto: Instagram) Celebrity Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene