OPA!

Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest

Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) +0 Lauren Goodger (Foto: Instagram) Galerija

Reality zvijezda Lauren Goodger pozirala je u neonski zelenom badiću i pokazala stražnjicu.

Dobro je poznato da je stražnjica latino dive Jennifer Lopez osigurana na vrtoglavih 27 milijuna dolara, no kada vidite bujnu pozadinu ove Britanke - zaboravit ćete na sve ostale guze svijeta. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je u genima Čarobna stražnjica - povećava se i smanjuje iz dana u dan

Naime, reality zvijezda Lauren Goodger proslavila se u britanskom showu "The Only Way Is Essex" u kojem se pojavljivala od 2010. do 2012., a sada oduševljava svojim oblinama. Nakon što se na televiziji predstavila javnosti, Lauren je postala jedna od najpoznatijih starleta Velike Britanije, a pronašla je i način kako pridobiti što veći broj pratitelja na Instagramu. 

Golišave fotke i obnaženi selfiji ostavljaju bez daha, a sada su ljepoticu paparazzi uhvatili kako se odmara u Marbelli u neonski zelenom bikiniju koji je više sakrio nego otkrio. Dok se brčkala u bazenu, Lauren nije zaboravila i senzualno pozirati, pa je tako otkrila pogled na svoju nevjerojatno raskošnu guzu s kojom se čak ni ona J.Lo ne može mjeriti. 

Lauren se ne srami priznati da se podvrgla cijelom nizu estetskih operacija, već svoje umjetne obline izbacuje gdje god i kad god stigne. Samouvjerena i seksi, Lauren na Instagramu ima više od 700.000 pratitelja, kojima se očito njezin izgled jako sviđa. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) +8 Ricky Martin (Foto: Instagram) Celebrity Žene su bile lude za njim dok nije priznao da je gay, a sad je s mlađim mužem dobio četvrto dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene