kao da smo miley slušali!

Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško - 2 Antonia Dora Pleško - 4 Antonia Dora Pleško - 24 Antonia Dora Pleško - 23 Antonia Dora Pleško - 22 Antonia Dora Pleško - 21 Antonia Dora Pleško - 20 Antonia Dora Pleško - 19 +17 Antonia Dora Pleško - 18 Galerija

Antonia Dora Pleško u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila se kao Miley Cyrus, a njezina je izvedba zvučala kao original.

Pjevačica Antonia Dora Pleško u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je američku pjevačicu Miley Cyrus, čemu se veoma veselila jer je to ujedno bila i njezina prva transformacija u žensku osobu.

"Očekujem prvenstveno da uživam zato što sam žena u lijepoj haljini. Ona se kreće baš samouvjereno, diže tu kosu, govori da može sebe voljeti više nego što to može bilo tko drugi, sebi kupiti cvijeće, da može što hoće i to je baš super poruka svim ženama jer sve možemo same. Malo je presing nju imitirati jer je moćna i zasigurno bih jednog dana voljela biti kao Miley", priznala je Antonia Dora.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Pogledajte kako je nastala Antonijina pobjednička transformacija u Mišu Kovača: ''Kažu da je najteže odglumiti legende...''

"Ja sam bez teksta, ovo je bilo toliko dobro. Dobila si sve! Napokon si žena, prekrasna žena! Izgledaš fenomenalno, pjevaš fenomenalno i ne znam kako ćeš ovo nadmašiti", komentirala je Minea pa ju je pitala kako je ona sama doživjela pjesmu s obzirom na način na koji ju je iznijela.

"Mislim da se svaka žena u nekom trenutku svog života može poistovjetiti s ovom pjesmom, ali obožavam Miley, pogotovo novu Miley", odgovorila joj je Antonia Dora.

"Bit će visoka ocjena, ali može jedan dogovor? Ovaj kostim kasnije ide meni", našalila se Minea.

"Još kao dijete pokazala si izniman talent i fantastično je koliko su tvoje transformacije prekrasne. Svakoj si dala svoju notu, a zadržala si original. Ja sam oduševljen, ne prvi put, svaka čast", pohvalio ju je Enis.

"Slažem se s kolegama, već prvih nekoliko sekundi bilo mi je fascinantno. Nisam čuo tebe, još se nisi ni okrenula, i bio sam fokusiran samo na glas koji je meni bio apsolutno isti. Meni je to zvučalo zaista kao original", zaključio je Goran Navojec.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško, TLZP - 1 Celebrity Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

Mario Roth potom je zamolio Antoniju Doru da ispriča pozadinsku priču zlatne haljine koju je nosila.

"Mileyn bivši muž, koji ju je prevario bezbroj puta, a osim što je pjesma posvećena njemu, spot je sniman u kući u kojoj ju je varao s tim ženama i ona u početku nosi tu haljinu koja je replika haljine u kojoj se jedna glumica s kojom ju je varao pojavila na jednom crvenom tepihu", ispričala je Antonija.

"Moram ti reći, ova haljina tebi stoji puno bolje nego Miley, bila si sjajna", zaključio je Roth.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth Alen Bičević - 1 Goran Navojec, Mario Roth, Minea i Enis Bešlagić Alen Bičević - 3 +24 Alen Bičević - 24 Celebrity Apsolutnom ludilu zbog Mate Bulića nije odolio ni Goran Navojec, priznao je da ga je ponijelo ono što je vidio!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 9 Mia Negovetić - 8 Mia Negovetić - 6 Enis Bešlagić +35 Mario Roth i Enis Bešlagić Celebrity Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

Za usporedbu, ovo je video na temelju kojeg je napravljen ovaj nastup.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene